FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE

Episodul 41

Admin Claudiu
    Admin Claudiu
    Fondator

Data de inscriere : 14/01/2010
    Varsta : 27
    Localizare : Cluj Napoca

Episodul 41 Empty Episodul 41

Mesaj  Admin Claudiu Vin Apr 02, 2010 11:05 pm

Yong Chun, sfatuitorul regelui, este de parere ca Chun Chu ar trebui sa fie luat in considerare, ca fiu al defunctei printese Cheon Myeong. Acesta mai crede ca prin numirea lui Chun Chu ca successor, si prin
    mariajul acestuia cu Bo Ryang din clanul lui Mishil, tronul si implicit Mishil isi vor gasi in sfarsit linistea…

Deokman realizeaza ca intentia lui Mishil este aceea ca ea sa se lupte cu Chun Chu pentru succesorat. Aceasta ii spune regelui ca este ingrijorata de soarta lui Chun Chu si ca, daca va fi nevoie, va renunta de buna voie la succesorat.

Apar discutii in contradictoriu in tabara lui Mi-shil. Sejong doreste ca Chun Chu sa nu se insoare cu Bo-ryang, care era din tabara lui Seol-won.

Tabara lui Mishil se separa: cei care ii sunt alaturi lui Sejong si cei care ii sunt alaturi lui Seol-won.
    Bo-ryang este rapita… Seol-won si Bo-jong il suspecteaza pe Ha-jong, aliat cu Sejong. Rapitorul lui Bo-ryang este insa Chun-chu, care se prezinta cu Bo-ryang in fata regelui, spunandu-i acestuia ca s-au casatorit si ca doreste sa le fie pregatite niste camere in palat…
    Deok-man realizeaza ca Chun Chu este un foarte bun strateg si ca acesta incearca sa creeze o noua baza de putere formata din Seol-won, Yong-chun si Chun Chu. El reusise in tot acest timp sa o foloseasca pe Mi-shil in folosul sau…
    Il vedem, asadar, pe Chun Chu pregatit sa intre in scena politica…

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 10:37 am