FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE

Episodul 31

Admin Claudiu
    Admin Claudiu
    Fondator

Data de inscriere : 14/01/2010
    Varsta : 27
    Localizare : Cluj Napoca

Episodul 31 Empty Episodul 31

Mesaj  Admin Claudiu Sam Mar 20, 2010 2:37 am

So Hwa si Deokman se reintalnesc dupa ani in care Deokman crezuse ca cea pe care pana de curand o considerase mama sa murise in desert. So Hwa nu vrea ca Deokman sa stie ca ea a fost tinuta captiva de catre Mi Shil, dar ii spune acesteia ca cel care a salvat-o de la moarte a fost Chil Sook.

Mi Shil afla de reintoarcere lui Munno si este hotarata sa-l numeasca pe Chil Sook maestru Hwa rang – Wonsanghwa – instructor suprem, inainte ca Deokman sa afle de reintoarcerea lui Munno.

La ceremonia de numire a lui Chil Sook, apare Munno, care isi reia locul pastrat liber de Mare Maestru ( Kuk Seon)…

Deokman se intalneste cu Munno. Acesta ii spune ca nu este de acord ca ea sa devina conducator al Shillei si ii spune ca trebuie sa-i dovedeasca faptul ca este mai buna ca Mi Shil, astfel incat el sa-i poata fi alaturi.

Munno ii marturiseste lui So Hwa ca Bi Dam, copilul (abandonat al) lui Mi Shil cu regele Jinji, care i-a fost incredintat lui spre crestere de catre regele Jinji, trebuia sa fie viitorul sot al lui Deokman si viitorul rege. Acest lucru este scris in stele si destinul celor doi trebuie sa se indeplineasca. Bi Dam surprinde un fragment din discutia dintre Munno si So Hwa in care afla ca era aranjat un mariaj intre el si Deokman…

Incepe un concurs intre capeteniile Hwarang pentru a se stabili viitorul comandant. ,,Batalia’’ se poarta intre Bo Jong si Kim Yu Shin supervizati de Munno…

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 10:38 am