Ingrediente
100 gr spaghete din cartof dulce
2 linguri de sos de soia
1/4 lingurita de ulei de susan
1 lingurita de otet balsamic
1 lingura fulgi de ardei iute gochugaru (sau dupa gust)
2 castraveti,taiati betigase
4 ridichi,taiate betigase
1 morcov,taiat betigase
1-2 cepe verzi
Mod de preparare
Spaghetele din cartof dulce se fierb conform instructiunilor de pe pachet ,se clatesc cu apa rece si apoi se vor scurge.
Legumele se vor taia julienne (betigase),taiate astfel sunt spefice bucatariei coreene.
Se pun spaghetele si legumele intr-un bol si se adauga sosul de soia,uleiul de susan si otetul balsamic.Se presara gochugaru. Se serveste rece.
100 gr spaghete din cartof dulce
2 linguri de sos de soia
1/4 lingurita de ulei de susan
1 lingurita de otet balsamic
1 lingura fulgi de ardei iute gochugaru (sau dupa gust)
2 castraveti,taiati betigase
4 ridichi,taiate betigase
1 morcov,taiat betigase
1-2 cepe verzi
Mod de preparare
Spaghetele din cartof dulce se fierb conform instructiunilor de pe pachet ,se clatesc cu apa rece si apoi se vor scurge.
Legumele se vor taia julienne (betigase),taiate astfel sunt spefice bucatariei coreene.
Se pun spaghetele si legumele intr-un bol si se adauga sosul de soia,uleiul de susan si otetul balsamic.Se presara gochugaru. Se serveste rece.