FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE

Episodul 15

Admin Claudiu
    Admin Claudiu
    Fondator

Data de inscriere : 14/01/2010
    Varsta : 27
    Localizare : Cluj Napoca

Episodul 15 Empty Episodul 15

Mesaj  Admin Claudiu Mier Feb 24, 2010 1:50 am

In timp ce ii urmareste pe Mi Shil si pe Mi Saeng, Deokman este capturata si adusa in fata lui Mi Shil. Deokman constata cu stupoare ca in mainile acesteia se afla exemplarul sau din “Vieti paralele” a lui Plutarch, pierdut in incendiul din momentul fugii sale si a mamei adoptive din China. Mi Shil ii observa reactia de stupoare si, pentru un moment se gandeste ca poate aceasta carte ii apartinuse candva lui Deokman. La randul sau, Deokman se intreaba prin ce imprejurare a ajuns cartea sa in mainile lui Mi Shil si daca nu cumva Chil Suk a fost trimis de catre Mi Shil in cautarea ei si acum s-a intors in Shilla.

Surprinsa de inteligenta lui Deokman si de principiile sale de dreptate, Mi Shil ii propune sa i se alature cauzei sale. Deokman refuza, dar Mi Shil are convingerea ca acesta va accepta la un moment dat oferta ei de bunavoie.

Scrisoarea primita a doua zi dimineata de Deokman din partea lui Mi Shil starneste rumoare printre cadetii lui Kim Yu Shin. Vestea ajunge si la urechile lui Kim Yu Shin care banuieste ca Deokman a devenit spionul lui Mi Shil si impartaseste aceasta banuiala si Printesei Cheon Myeong. Printesa isi mentine convingerea ca Deokman ii este loiala.

Negustorul Jang descopera ca Deokman cunoaste latina si ii impartaseste acest lucru lui Mi Shil care ii cere lui Deokman sa vina in fiecare noapte intre 9 si 11 pentru a-i citi din cartea lui Plutarch. Mi Shil spera ca prin uneltirile ei sa creasca neincrederea lui Kim Yu Shin in ceea ce o priveste pe Deokman si sa il dea afara din randurile garzii.

Adusa in fata lui Kim Yu Shin si a Printesei Cheon Myeong pentru a da socoteala pentru comportamentul ei ciudat, Deokman le marturiseste ca a reusit sa patrunda in tabara lui Mi Shil. Astfel, Deokman ar putea sa afle secretele misterioasei Maehwa pentru ei si mai mult decat atat, va putea afla de ce Mi Shil a dorit ca Deokman si mama sa sa fie omorate…

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 12:45 pm