FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE

Episodul 54

Admin Claudiu
    Admin Claudiu
    Fondator

Data de inscriere : 14/01/2010
    Varsta : 27
    Localizare : Cluj Napoca

Episodul 54 Empty Episodul 54

Mesaj  Admin Claudiu Vin Feb 04, 2011 1:09 am

Aflat in inchisoare, Dae So se infurie cand afla ca Ju Mong s-a intors la palat.

Regele Geum Wa il felicita pe Ju Mong pentru cuceririle sale de pana acum, dar il descurajeaza sa-si continue misiunea, amintindu-i de miile de soldati Han mult mai bine antrenati. Cu aceasta ocazie, ii propune sa revina in regatul Puyeo.

Primul Ministru il sfatuieste pe rege sa fie ferm cu Ju Mong si sa ia masuri in cazul in care acesta nu va accepta sa destrame armata Da Mul, iar in acelasi timp, ii reaminteste de amenintarea pe care o reprezinta preoteasa Yeo Mi Eul, sfatuitoarea lui Ju Mong. La scurt timp, aceasta este rapita.
    Doamna Yu Hwa il sustine neconditionat pe Ju Mong si-l indeamna sa nu se lase influentat de catre rege.

Ju Mong ii comunica regelui decizia sa ca nu se va reintoarce niciodata in Puyeo si ca nu va renunta la visul sau si al lui Hae Mo Su.
    Pe cand Ju Mong se pregatea sa-si ia ramas bun de la mama sa, este avertizat ca generalul, la porunca Primului Ministru, face pregatiri sa-l omoare. Abia apuca sa faca cativa pasi si este inconjurat de garzile Puyeo. Ju Mong se preda pentru a nu-si pune oamenii in pericol.

Regele recurge la o ultima incercare de a-l convinge pe Ju Mong sa renunte la aspiratiile sale, dar intrucat acesta refuza, da ordin sa fie intemnitat impreuna cu oamenii sai.

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 11:44 am