FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE

Episodul 35

Admin Claudiu
    Admin Claudiu
    Fondator

Data de inscriere : 14/01/2010
    Varsta : 27
    Localizare : Cluj Napoca

Episodul 35 Empty Episodul 35

Mesaj  Admin Claudiu Mar Ian 11, 2011 7:29 am

Pentru a-i face pe plac reginei, Dae So o aresteaza pe Yu Hwa pentru a o impiedica sa il mai vada pe Geum Wa. Tot el comanda trupelor sa o pazeasca pe Yu Hwa cu mare atentie. Intre timp Ma Wu Ryeong, Yu Seong si Hyeon Mu indeplinesc un ritual in timpul caruia au sentimentul ca Yeo Mi Eul s-a reintors in Bu Yeo. Regina il roaga pe Young Po sa se ocupe sa o caute pe Yeo mi yul si sa o omoare daca o gaseste in Puyeo.

O Yi, Ma Ri si Hyeop Bo il scot pe Mo Pal Mo din armurarie pentru a-l scapa de amenintarea lui Dae So si impreuna pleaca spre Gye Ru.
    Cand afla de fuga lui Mo Palmo, Dae So ii ordona lui Na Ro prinderea imediata a fugarului!
    Intre timp la palat au loc pregatirile pentru casatoria lui Dae so cu Seollan, in timp ce Seo So no ia decizia de a casatori….cu nimeni altul decat Wootae.

Primul ministru ii sugereaza lui Dae-so, ca un gest de marinimie, in cinstea casatoriei sale, sa o elibereze pe Yu-hwa…
    Dae-so afla de casatoria lui So Seo no si o vizitaza pentru a o avertiza sa se astepte la ce e mai rau, pentru ca i-
    a intors spatele la toate rugamintile sale!

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 11:33 am