FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE

Episodul 57

Admin Claudiu
    Admin Claudiu
    Fondator

Data de inscriere : 14/01/2010
    Varsta : 27
    Localizare : Cluj Napoca

Episodul 57 Empty Episodul 57

Mesaj  Admin Claudiu Dum Apr 25, 2010 5:27 am

In schimbul loialitatii celor din Gaya, Deok-man sterge toate inregistrarile referitoare la acestia, oferindu-le sansa de a deveni acum locuitori ai Shillei.
    Totodata, ordona eliberarea tuturor celor retinuti de Serviciul Secret.
    Intre timp, Yu-shin pleaca la lupta pentru a apara Shilla. La palat se nasc discutii referitoare la decizia care trebuia luata in ce priveste plecarea lui Deokman din Seorabol, pentru a evita pericolul. Bi-dam o sfatuieste pe Deok-man sa se refugieze intr-un loc secret in Yulpohyeon. Chun Chu, de asemenea insista ca Deok-man sa caute refugiu, insa tatal lui Yu Shin este impotriva, argumentand ca decizia de a parasi palatul ar insemna o demoralizare a trupelor. In cele din urma, Deokman este hotarata sa nu paraseasca palatul regal.

Intre timp, in randul trupelor lui Yu Shin se creaza o stare de panica, generata de zvonurile ca in trupele Baekje lupta fantome si demoni, care apar si dispar, fara ca cineva sa ii poata prinde. Ju-jin este mustrat de Yu Shin, care interzice astfel lansarea acestor zvonuri nefondate, care nu fac decat sa dauneze moralului trupelor.
    In cele din urma, Yu-shin descopera secretul trupelor Baekje si este hotarat sa atace tabara principala a acestora.
    Inainte de a lua o decizie finala, regina Seon duk se intalneste cu Bi-dam si rememoreaza relatia cu acesta, mergand pe firul timpului, cu nostalgie. In mod ironic, in fata altarului lui Mi shil, Seon duk il imbratiseaza pe Bi-dam, intr-un gest prin care pare sa accepte sentimentele pentru el.
    Deok-man ramane astfel in Sorabol alaturi de Bi-dam, pe care il numeste
    Premier si caruia ii incredinteaza trupele lui Ju-jin, Sueulbu, Ho-jae, Wang-yun si Seol-won.
    Yu-shin intinde o capcana trupelor Baekje…

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 10:50 am