FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 6

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator


  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 25
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 6 Empty Episodul 6

  Mesaj  Admin Claudiu Mar Sept 06, 2011 11:00 pm

  Aflat in inspectia bunurilor ce erau pregatite pentru a fi trimise ca tribut Chinei, Lee San (actor Lee Seo-jin) recunoaste un cadavru ce plutea pe raul din apropiere si descopera o scrisoare lasata in urma de cel ucis. Pe masura ce intelege semnificatia celor mentionate in scrisoare isi da seama ca membri ai delegatiei venite din China sunt implicati intr-o conspiratie si incepe o ancheta.

  Intre timp, Song-yeon (actrita Han Ji-min) cade victima a unei inscenari la Biroul Regal de Arta, unde lucra, fiind acuzata ca a pictat, practica rezervata exclusiv pictorilor oficiali de la curte. Park Young-moon insa o ajuta sa isi demonstreze calitatile de artist. Song-yeon este aleasa in pozitia de Sujongdamo si este cat se poate de bucuroasa gandindu-se ca il va putea revedea pe Lee San in noua sa calitate. Chobi (actrita Lee Lib-sae) este invidioasa pe reusita lui Song-yeon si se hotaraste sa o impiedice pe aceasta sa participe la ceremonia oferita in onoarea oaspetilor din China, la care participa si Lee San.

  Park Young-moon este chemat de Lee San pentru a surprinde in imagini receptia oferita oaspetilor oficiali. Seong-yeon il insoteste pe acesta la palat, si reuseste in cele din urma sa il intalneasca pe Lee San.

   Data/ora curentă este: Joi Iun 01, 2023 1:45 pm