FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 49

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator


  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 25
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 49 Empty Episodul 49

  Mesaj  Admin Claudiu Vin Aug 26, 2011 2:26 am

  Declinul doamnei Jami este unul dureros și plin de lacrimi. În fața lui Bogo aceasta adoptă o atitudine trufașă și neînfricată dar schimbă foaia atunci când Yeom Jang o vizitează în închisoare. Aceasta îi promite averi și putere dacă o salvează dar comandantul o refuză spunându-i că de data aceasta banii nu îi pot salva viața.
  Jung-hwa îl roagă pe Bogo să îi cruțe viața negustoresei. Tot ce avea mai scump pe lume, banii și puterea, i-au fost luate și aceasta era cea mai cruntă pedeapsă pentru femeia a cărei viața se învârtea în jurul obsesiei pentru aceste două lucruri. Consulul este de acord și o eliberează pe Jami. Femeia se îndreaptă către locul unde avea ascunsă o mică avere dar ajunge tocmai în momentul în care Kim Yang își însușise economiile ei, cel care trădase existența ”comorii” fiind Joong-dal. Deznădăjduită, singură și fără lucrurile care îi insuflau dorința de a trăi, Jami se lasă pradă valurilor mării.

  Kim Woo-jing a fost ales în unanimitate de către nobili pentru a urma la tron.
  Kim Yang nu poate lua pauză de la uneltiri. După ce a reușit să scape de Jami și Myung, acum comploturile sale se îndreaptă către Bogo. Îi spune lui Yeom Jang că trebuie să scape de Bogo înainte de ceremonia de încoronare a lui Woo-jing. Fostul pirat este măcinat de sentimente contradictorii și aflându-se în fața unei oportunități nemaipomenite de a-l ataca pe consul și a-i curma viața, acesta decide că nu dorește să învingă prin mijloace mârșave ci printr-o confruntare directă, la momentul potrivit.
  După atâtea evenimente nefericite, zâmbetul și bucuria încolțesc în sufletele personajelor. Chae-ryung dă naștere unui băiețel sănătos și frumușel. Lucrul acesta îl face pe Moo-chang să își dorească și el o familie și nu refuză oferta maestrului Jo de a-i găsi o consoartă potrivită.
  Regele trimite un mesager la garnizoana Chunghae pentru a-l aduce pe Bogo în orașul imperial. Acesta refuză dar îi trimite în locul său pe maestrul Jo și Moo-chang, care primesc funcții guvernamentale. Însă regele nu se lasă mai prejos și de data aceasta îl trimite pe însuși Yeom Jang pentru a încerca să îl clintească pe consul. Căpitanul armatei imperiale iese victorios și Bogo se îndreaptă către palat. Acolo are parte atât de vești bune cât și de rele. Regele îi acordă o funcție extrem de importantă și mai mult decât atât, vine cu o propunere de căsătorie. Dorește ca fata adoptivă a consului să devină soția prințului moștenitor. Vestea cea rea umbrește bucuria de pe fața lui Bogo, se pare că regele a murit.

   Data/ora curentă este: Joi Iun 01, 2023 3:31 pm