FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 17

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 17

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Lun Apr 25, 2011 8:27 pm

  Tortura si interogatoriul continua…Dae-gil isi da seama ca a fost pacalit si ca cel care i-a ucis pe General Choi si Wangson este nimeni altul decat Hwang Cheol Woong. Amenintarile si fierul inrosit nu-l determina pe Tae-ha sa dezvaluie unde se afla ascunzatoarea micului print.

  Emisarul Imperial din Qing este ingrijorat de disparitia printului succesor Seokgyeon, in timp ce la Palat se pune in discutie gratierea acestuia, dar regele Injo este de neclintit. Relatiile diplomatice intre Joseon si Qing sunt tensionate, pretul oaselor de bivol nu scade.
  In acest episod ne reintalnim cu doua personaje dragi…Choi impreuna cu Wangson, raniti si suferinzi, incearca sa scape de gardienii care ii purtau intr-o caruta trasa de un bou.

  Intre Dae-gil si Tae-ha are loc un schimb de replici taioase…Dae-gil isi da seama ca viata lui Eonnyeon poate fi in pericol. Pentru el a proteja femeia iubita este mult mai important decat cauza pentru care lupta Tae-ha.

  Liderul sclavilor pune la cale un nou plan de atac care avea ca scop nu numai distrugerea registrelor cu sclavi ci si jefuirea caselor de nobili influenti.

  Eonnyeon, in ciuda vremii nefavorabile si a drumului anevoios incearca sa ajunga la fratele ei, in provincia Jeoneui, de unde fugise in ziua nuntii.
  Toate fortaretele erau pazite de gardieni, iar fiecare femeie insotita de un copil trezea suspiciuni.
  In ziua urmatoare, Dae-gil si Tae-ha sunt dusi pe esafod pentru a fi executati prin spanzurare. Tae-ha pare resemnat in fata oficialilor de la Comisia de Pedeapsa spre deosebire de Dae-gil care, pana in ultimul moment, cauta un motiv sa ramana in viata.


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-17/part-1/

   Acum este: Joi Iun 21, 2018 10:30 pm