FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 11

  Distribuiţi
  avatar
  michelle
  Membru
  Membru

  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 23
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  Episodul 11

  Mesaj  michelle la data de Mar Iun 05, 2012 4:53 am

  Fraţii Gwi-Dong şi Geum-Ok discută despre Chun-Doong şi despre posibila uniune prin căsătorie a lui Geum-Ok cu băiatul familiei Min, uniune pusă la cale de soţia nobilului Kim. Dar nobilul nici nu vrea să audă de aşa ceva, mai ales că, se pare că el avea alte planuri pentru Geum-Ok. Gwi-Dong întârzie la garnizoană şi se scuză cu pretextul că a fost într-o altă localitate pentru a-i dărui un cal comandantului, şi începe să-l prezinte pe bietul animal de parcă era un inorog, adică ceva nemaipomenit. La ordine mai de sus venite se încearcă descoperirea şi prinderea acelora care-şi spuneau „Arae” (eu vin), dar comandantul la ieşirea din biroul ofiţerului superior îl opreşte pe Gwi-Dong, să-i mulţumească pentru darul primit.
  În timpul acesta, Chun-Doong se întâlneşte în târg cu Kuk-Ji care era însoţit de nevastă-sa, îndrugându-i verzi şi uscate, până la urmă îl roagă să-l angajeze pe Do-Gab la el, să-l înveţe negustorie. Mergând pe firul evenimentelor asasinării cărturarului Lee, ofiţerii noştri au un veritabil ghinion, deoarece înalt funcţionarul cu care doreau să vorbească este găsit mort, se pare la prima vedere că băuse vin cu otravă. Odată cu acest eveniment neplăcut, oamenii începuse să se teamă tot mai mult, mai ales nobilii şi funcţionarii oficiali, care nu puteau desluşi ce înseamnă „Arae”(eu vin), şi ce mesaj se ascunde în spatele acestui cuvânt, dar mai ales persoanele din spatele acestor acţiuni. Agitaţi din cale afară cu aceste „criminale evenimente”,cu anunţurile care apăreau peste tot, semnate “Arae”, Gwi-Dong nici pentru Mak-Soon nu mai are timp, deşi trecuse ceva de când se văzuse ultima oară, şi acesteia i se făcuse dor de el. Aşa că ajunsă acasă, se puse pe plâns.
  Foarte nervoasă şi stăpână pe ea era şi Dong-Nyeo, care descoperise vicleşugurile unor proprietari de magazine de mătăsuri, şi acum le confiscase toată marfa. Isteaţă cum era într-ale negustoriei, va renegocia preţurile până va ajunge la unul din care să iasă cu un câştig mare, probabil pentru a acoperi şi pierderea lui Chun-Doong, pricinuită de funcţionarii de la vamă. În unele seri, Chun-Doong cina acasă la Dal-Yi, împreună cu ea şi cu bunicul Hwang, dar cum era temperamentală din fire, tot timpul în discuţiile celor doi despre Dong-Nyeo, aceasta o învinovăţea pentru tot. Bunicul îi spunea lui Chun-Doong, să mnu o ia în seamă că Dal-Yi este geloasă pe Dong-Nyeo, deoarece stă în aceeaşi curte cu el, iar lui Dal-Yi îi place foarte mult de el.
  Târziu, în noapte, pe când Mak-Soon se plângea de fiul ei Gwi-Dong, de faţă fiind doar Soe-Dol, apare iubitul femeii, Jo Seon-Dal, băut criţă, şi nu apucă să intre în casă că-i spune lui Soe-Dol , pe un ton de stăpân, să-i aprindă focul că lui îi este frig, cuvinte care nu pică bine urechilor lui Soe-Dol şi acesta înfuriat la maxim, îl ia la bătaie în mijlocul ***ţii de-i merg fulgii. În aceeaşi seară, în drum spre casă, după o zi agitată şi cuprins de oboseală, Gwi-Dong trece pe la Chun-Doong, cu pachetul lui Mak-Soon într-o mână, dar nu-l găseşte pe acesta, ci o găseşte doar pe Dong-Nyeo, care-l invită înăuntru să-l servească cu câte ceva.
  În discuţiile celor doi despre serviciul lui Gwi-Dong şi despre ce se mai întâmplă în general, Dong-Nyeo îl întreabă pe Gwi-Dong dintr-o curiozitate feminină, dacă el vine pe acolo să-l vadă pe Chun-Doong sau s-o vadă pe ea, întrebare de care Gwi-Dong este cam uimit ce-i drept, pentru că se pare că încă o mai iubea nespus de mult. Gwi-Dong se îmbată rău de tot şi Chun-Doong se vede nevoit să-l însoţească până acasă, cu promisiunea că indiferent ce se va întâmpla să rămână până la moarte un „DUO”. Soţia nobilului Kim, încă îl mai trimitea pe însoţitorul lor să vadă cum se descurcă fratele ei, fostul magistrat, care era în concubinaj cu o fostă servitoare a lor, şi pe deasupra aceasta rămăsese şi însărcinată. Se prevestea o zi frumoasă cu soare blând, acrobaţii şi-au anunţat demult trecerea prin satul acesta. Aici se vor afla la distracţie, Dong-Nyeo împreună cu Geum-Ok, Dal-Yi împreună cu Chun-Doong, dar şi Do-Gab care-i va şopti lui Chun-Doong că cineva vrea să-l vadă…. Surpriza va fi extraordinar de mare când va constata că persoana care-l căuta era nimeni altul decât vânătorul Kang Po-Soo.

   Acum este: Joi Iun 21, 2018 10:33 pm