FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 29

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 29

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Mai 02, 2012 8:56 am

  Ultima întâlnire cu Eun Go lasă urme adânci în relaţia dintre ea şi General. Decizia acestuia de a nu-l susţine pe Hyo la funcţia de Prinţ Moştenitor şi de a-şi păstra neutralitatea îl îndepărtează de ea şi astfel Gye Baek are un nou duşman. Cho Yeong este îngrijorată pentru că i-a provocat atâta durere, dar pentru Marele General este ca o eliberare de trecut. Generalul îi spune că şi-ar dori ca decât să fie stâlp de susţinere al ţării să fie singurul bărbat al femeii care îl iubeşte. Cho Yeong îi spune să nu uite că o are pe ea care îi poate fi alături oricând are nevoie de un tovarăş de pahar. E o modalitate indirectă de a-şi arăta sentimentele pentru el.  Concubina Regală suferă şi ea după cele întâmplate, dar e decisă să nu renunţe la planul ei. Vrea să urmărescă atent modul în care este tratat Regele şi să facă totul pentru a-şi reveni. Ştie că doar asta îi poate fi de folos în atingerea obiectivelor ei. Doar aşa îşi poate răzbuna familia ucisă de el pentru a o putea avea. Lângă patul lui îi promite că îl va ierta dacă se va trezi. Ochii lui Uija se deschid uşor fără ca nimeni să vadă. Între timp Regina e ferm convinsă că fiul ei va fi numit în ***ând Prinţ Moştenitor şi se va putea răzbuna pe Consoarta Regală. Şi votul nobilimii este clar în favoarea ei. Gye Baek pare însă îngrijorat de decizia grăbită.


  Regina organizează un mare banchet în cinstea numirii fiului ei ca Prinţ Moştenitor la care sunt prezenţi toţi nobilii. O umileşte pe Consoarta Regală spunându-i să îi toarne în pahar. Eun Go acceptă, dar suverana îşi bate joc de ea mişcând paharul. Gye Baek îşi face apariţia alături de fraţii de cruce şi îi cere fără menajamente Reginei să încheie banchetul pentru că este total nepotrivit într-un moment în care Regele nu se simte bine. Heung Su şi Cheung Seong nu înţeleg de ce Regina face fapte atât de necugetate şi încep să se întrebe dacă au susţinut pe cine trebuie. Poate fi însă un moment bun pentru a-şi pune în aplicare unele reforme acum că Regele încă nu-şi revine.


  Situaţia însă se complică în regat când Gye Baek află că fratele Comandantului Gărzii Regale a divulgat informaţii preţioase către Silla referitoare la starea de sănătate a Regelui. Gye Baek vrea să-l aresteze pe Comandant, dar acesta nu vrea să cedeze atât de uşor şi îşi pune armata personală să-l prindă şi să-l întemniţeze. Marele General refuză să lupte cu aceştia şi le spune că stăpânul lor este acum în calitatea de acuzat, iar dacă va fi găsit nevinovat nu va păţi nimic. Le aduce aminte că înainte de a fi armata unui nobil, sunt cetăţeni Baekje şi trebuie să-şi respecte ţara. Soldaţii i se supun şi Comandantul este arestat în ciuda opoziţiei sale. Gye Baek îşi doreşte să ducă investigaţia până la capăt, dar este oprit de Regină care îi reaminteşte că acum ea este în măsură să ia deciziile şi hotărăşte eliberarea celor implicaţi în scandalul de spionaj pentru că ţara are nevoie de Comandantul Gărzilor Regale. Suverana îi răsplăteşte astfel pe care au votat în vafoarea Prinţului Tae şi îl avertizează pe General că e bine să-şi vadă strict de problemele lui.

  În aceste condiţii, fraţii de cruce încep să se teamă de haosul ce poate să apară în ţară. Faptul că Regina îşi apără rudele, starea de sănătate precară a Regelui şi situaţia de la granite pot arunca ţara în haos. Heung Su crede că soluţia ar fi să se spună răspicat lucrurilor şi să fie abolit Consiliul Politic astfel încât oamenii obişnuiţi să devină stăpânii ţării şi să nu mai existe o ţară a nobililor. Gye Baek este de acord cu o astfel de reformă pentru a întări moralul armatei şi prosperitatea ţării. Însă Regina este mai greu de convins decât se părea. Şi ea se teme de puterea lui Gye Baek, dar Eun Go este fericită de tot ceea ce se întâmplă. Între timp, Gye Baek o vizitează pe Regină şi o asigură de tot sprijinul lui orice se va întâmpla în înfruntarea cu nobilimea şi oricare va fi reacţia Regelui dacă se va trezi. Aşa cum era de aşteptat nobilii nu sunt de acord cu împărţirea pământurilor către oamenii de rând şi se ridică şi părăsesc Palatul revoltaţi. În secret discută deja despre eliminarea de la curte a lui Heung Su Cheung Seung, dar Gye Baek îi aude şi le spune că nu îi mai înţelege. Mai mult îi ameninţă că vor trebui să se confrunte cu el dacă nu vor veni la Consiliul de a doua zi. Pentru el nu este nici o diferenţă între atitudinea lor şi cea a unor invadatori. Regina se bucură de cum merg lucrurile şi este conştientă că doar sprijinul Marelui General poate duce la reuşită. Dar vrea şi ea ceva în schimb: plecarea concubinelor regale în afara Palatului împreună cu fii lor. Cheun Seung şi Heung Su încep să aibă îndoieli că fac ceea ce trebuie şi simt că au intrat într-un labirint din care vor ieşi cu greu.

  Aflând planul Reginei, Consoarta Regală este decisă să rezolve rapid problema şi să scape de Regină şi de Prinţul Tae. Sinyeo nu poate fi însă de acord cu dorinţele Consoartei Regale asigurând-o că ea nu va avea niciodată de suferit din cauza Reginei. Chiar dacă e singură împotriva tuturor, Consoarta Regală nu vrea să renunţe la planul de a-şi elimina adversarii. Cho Yeong revine cu veşti din Goguryeo printre care şi uciderea actualului Rege. În aceste condiţii este riscantă o alianţă. Mai mult Gye Baek, realizează că a devenit fără să vrea la fel ca Yeong Gyesosum, Generalul Goguryeo. Ştie că asta nu îi poate fi deloc benefic atunci când Uija se va trezi. Între timp, Eun Go îşi infiltrează un om la curtea Reginei. Gye Baek anunţă alianţa cu Generalul Yeong Gyesosum şi Regina are încredere că o vreme Baekje va fi protejată. Noaptea asasinul este la un pas de a o ucide, dar oamenii Generalului veghează şi toţi spionii Concubinei Regale sunt arestaţi. Aceştia recunosc cine este în spatele lor, iar pentru General devine şi mai complicat. Acum nu o mai înţelege pe femeia iubită.


  Eun Go îi spune că a făcut totul pentru a supravieţui. În momente emoţionante îi cere să o ucidă cu sabia lui, să apere copilul şi pe Rege. Gye Baek sfârşeşte prin a o înţelege şi a o lua încă o dată în braţe aşa cum nu mai făcuse demult. Lăsată în viaţă, Concubina Regală revine lângă soţul ei cerându-i cu lacrimi în ochi să-şi revină. Uija îşi mişcă mâna şi îşi deschide ochii după mult timp…

   Acum este: Vin Iun 22, 2018 4:18 am