Votati si argumenta-ti.
5 participanți
Jumong .....
Sondaj
Va ajunge Jumong rege?
- [ 9 ]
- [100%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 0 ]
- [0%]
Total voturi: 9
Admin Claudiu- Fondator
Data de inscriere : 14/01/2010
Varsta : 27
Localizare : Cluj Napoca
- Mesaj n°2
Re: Jumong .....
Va ajunge. Nu stiu sa argumentez clar dar in orice caz va face cumva sa-i inlature pe fratii sai. Probabil v-a spune despre contrabanda cu arme si cu alte chestii cu ce ii are la mana pe Young-po si Dae-so.
Ratiu Catalina- Fondator
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 28
- Mesaj n°3
Increderea regelui o sa-l ridice in ochii poporului si astfel cu totii o sa fie complet bulversati cand acesta o sa dispara in timpul razboiului.Cred ca regele o sa fie atat de ranit moral in urma pierderii fiului pe care acesta nu o sa il aiba niciodata prin cei doi copii ai sai cu amara regina.Eu cred ca si dupa disparitia lui regele o sa spere mereu ca se va intoarce si sigur se va intoarce si atunci o sa-l numeasca rege datorita sacrificarii sale pentru tara si reintoarcerea sa fara de obligatii inapoi la palat.PS Am vazut mai multe episoade din film pe youtube si de asta stiu ca pleaca la razboi , sper sa nu gresesc.
Claudiu scz ca nu am mai comentat dar am intrat in fiecare zi pe site sa vad cum mai stau lucrurile , promit ca de acum o sa comentez mai des. Poti sa intri asta seara pe mess ca sa vb . Trimite mesaj privat daca da .
Pup dulce Catalina si UN AN NOU FERICIT pentru toata lumea!!!!!
Claudiu scz ca nu am mai comentat dar am intrat in fiecare zi pe site sa vad cum mai stau lucrurile , promit ca de acum o sa comentez mai des. Poti sa intri asta seara pe mess ca sa vb . Trimite mesaj privat daca da .
Pup dulce Catalina si UN AN NOU FERICIT pentru toata lumea!!!!!
Admin Claudiu- Fondator
- Mesaj n°4
Daca te referi la mesajul pe care l-am trimis membrilor care au sub 50 de mesaje imi cer scuze pt cei care comenteaza zilnic dar nu au inca 50 de mesaje dar am pus numarul acela fara sa ma gandesc.
Imi cer scuze. Catalina eu m-am uitat in avans la film seara asta si nu am putut sta pe Messenger.
Imi cer scuze. Catalina eu m-am uitat in avans la film seara asta si nu am putut sta pe Messenger.
RaLuKa- Membru
Data de inscriere : 28/11/2010
Localizare : Piatra-Neamt
- Mesaj n°5
ella_georgy23- Membru
Data de inscriere : 19/01/2011
- Mesaj n°6
imi pare rau sa va dezamagesc, dar Jumong nu va ajunge rege ci imparat. Va reusi sa uneasca Vechiul Josean si va deveni imparat impreuna cu Sosono, deoarece toti cred k sotia lui Jumong (Yesoya) este moarta impreuna cu fiul lor Yuri si Sosono este vaduva. Regele din Buyeo va fi Dae-so.
Talk.- Fondator
Data de inscriere : 15/09/2010
- Mesaj n°7
ella_georgy23 a scris:imi pare rau sa va dezamagesc, dar Jumong nu va ajunge rege ci imparat. Va reusi sa uneasca Vechiul Josean si va deveni imparat impreuna cu Sosono, deoarece toti cred k sotia lui Jumong (Yesoya) este moarta impreuna cu fiul lor Yuri si Sosono este vaduva. Regele din Buyeo va fi Dae-so.
Am aflat si eu ieri:((
Admin Claudiu- Fondator
- Mesaj n°8
Am aflat asta de cateva zile si am uitat sa scriu aici. Imi pare rau pt ca v-am indus in eroare
RaLuKa- Membru
Data de inscriere : 28/11/2010
Localizare : Piatra-Neamt
- Mesaj n°9
ce pacat