FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE

Episodul 8

Admin Claudiu
    Admin Claudiu
    Fondator

Data de inscriere : 14/01/2010
    Varsta : 27
    Localizare : Cluj Napoca

Episodul 8 Empty Episodul 8

Mesaj  Admin Claudiu Lun Feb 15, 2010 6:54 am

Seol Won Rang este condus de Joo Bang si de fiul acestuia, Go Do catre casa in care zace Bo Jong. Din alaiul care ii insoteste, face parte si Mi Shil. Deok Man, ascunsa in tufisuri, ii urmareste indeaproape. La un moment dat, Mi Shil isi descopera fata si Joo Bang, recunoscand-o, ii face semn lui Go Do sa fuga, deoarece isi da seama ca vor fi omorati dupa ce insotitorii lor il vor gasi pe Bo Jong.

Intre timp, la Fortareata Manno, regele este incantat sa vada ca se alatura cauzei sale atat fiica sa, cat si Kim Seo Hyeon impreuna cu fiul sau, Kim Yu Shin. Datorita manevrei inteligente a printesei, se pare ca a castigat un sprijin important de partea sa. Deodata, Mil Shil isi anunta intrarea si il aduce in fata regelui pe Bo Jong.

Joo Bang si Go Do descopera ca Bo Jong disparuse, in ciuda ranilor grave care il tintuisera la pat. Stiindu-se in primejdie de moarte, cei doi, insotiti de Deok Man incearca sa se ascunda si ajung la Fortareata Manno unde este agitatie mare dupa plecarea suitei regale. Aici, Joo Bang si Go Do sunt rapiti de cativa dintre oamenii trimisi de Seol Won Rang, iar Deok Man il vede pe Kim Yu Shin caruia ii cere ajutorul.

Tipetele lui Deok Man sunt auzite de catre rege care doreste sa afle ce s-a intamplat. In fata regelui Jinpyeong, Deok Man marturiseste ca a fost martora la incidentele de la Templul Yeo Rae si ca i-a salvat viata lui Bo Jong, de fata. Pentru a confirma cele spuse, arata in fata tuturor inelul furat de Joo Bang si solicita ca Joo Bang si Go do sa fie eliberati si recompensati, asa cum li se promisera.

Are loc o noua confruntare intre Mi Shil si printesa Cheon Myeong, Mi Shil solicitand sa inceteze investigatiile privind acel incident, cu promisiunea ca nu se va atinge de Deok Man. Pentru a o pune la adapost de razbunarea lui Mi Shil, Cheon Myeong ii cere lui Kim Yu Shin sa o primeasca pe Deok Man in calitate de Nang Do (cadet) in grupul Hwa Rang pe care acesta il conducea.

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 12:25 pm