Aici va rog sa postati sugestile voastre
4 participanți
Sugestii pt forum
Admin Claudiu- Fondator
Data de inscriere : 14/01/2010
Varsta : 27
Localizare : Cluj Napoca
- Mesaj n°1
Sugestii pt forum
d0gdmx- Membru
Data de inscriere : 02/03/2010
- Mesaj n°2
Re: Sugestii pt forum
ar fi frumos sa dati indicatii la oameni, daca unele seriale pot fi descarcate si daca au subtitrari, cu link frumos si explicat pas cu pas
daca e ok, o sa va ajut si eu cu cateva seriale
daca e ok, o sa va ajut si eu cu cateva seriale
Admin Claudiu- Fondator
- Mesaj n°3
Da voi tine cont de propunerea ta si orice ajutor din partea ta near fi de ajutor
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°4
...........
pai as vrea sa fiti mai activi si sa stati pe acest forum, doar eu sunt online aici
Admin Claudiu- Fondator
- Mesaj n°5
Buna seara la toata lumea.
Am hotarat ca trebuie sa schimbam un pic lucrurile de pe forum. Si mai exact cand spun schimbare ma refer la : interfata forumului , modul de inregistrare , inclusiv modul de accesare al forumului.
Sa luam problemele pe rand :
1) Interfata forumului : - ar putea fi schimbata prin aranjarea mesajelor intr-o ordine (alfabetica , dupa importanta , dupa data la care au fost adaugate mesajele) si prin STERGEREA mesajelor inutile de pe forum (daca sunt).
- alta modalitate de a lucra la interfata ar fi sa apelam la un grafician care sa ne ajute sa modificam putin interfata forumului
2) Modul de inregistrare : - am fost rugat prin mesaj privat de catre un vizitator al forumului , daca putem face in asa fel incat imaginea forumului sa apara la fel de mare ca desktopul. Dar aici intervine o problema...de exemplu la calculatorul meu (laptopul) imaginea e numai buna , daca o maresc risc ca la cei cu calculatoare normale sa apara intr-adevar mai mare dar celor cu laptopuri sa trebuiasca sa deie scrool-down pt. a vedea scrisul . Aici am nevoie de idei
3) Modul de accesare : - aici solutia este sa facem cat mai multe chestii utile , mesaje utile si sa fim cat mai activi in asa fel incat popularitatea sa creasca. Ca un exemplu , in vara lui 2010 cand rula Dong Yi eram aproape singurul site care scria atatea despre el iar la o cautare pe Google eram primii in lista de zeci de pagini a cautarii.
--- >
ASTEPT IDEI CARE IMI POT FI TRANSMISE LA ADRESELE : p_claudiu_paul@yahoo.com
cptdiu@yahoo.com
clfipaul@gmail.com <---[i][u]
Am hotarat ca trebuie sa schimbam un pic lucrurile de pe forum. Si mai exact cand spun schimbare ma refer la : interfata forumului , modul de inregistrare , inclusiv modul de accesare al forumului.
Sa luam problemele pe rand :
1) Interfata forumului : - ar putea fi schimbata prin aranjarea mesajelor intr-o ordine (alfabetica , dupa importanta , dupa data la care au fost adaugate mesajele) si prin STERGEREA mesajelor inutile de pe forum (daca sunt).
- alta modalitate de a lucra la interfata ar fi sa apelam la un grafician care sa ne ajute sa modificam putin interfata forumului
2) Modul de inregistrare : - am fost rugat prin mesaj privat de catre un vizitator al forumului , daca putem face in asa fel incat imaginea forumului sa apara la fel de mare ca desktopul. Dar aici intervine o problema...de exemplu la calculatorul meu (laptopul) imaginea e numai buna , daca o maresc risc ca la cei cu calculatoare normale sa apara intr-adevar mai mare dar celor cu laptopuri sa trebuiasca sa deie scrool-down pt. a vedea scrisul . Aici am nevoie de idei
3) Modul de accesare : - aici solutia este sa facem cat mai multe chestii utile , mesaje utile si sa fim cat mai activi in asa fel incat popularitatea sa creasca. Ca un exemplu , in vara lui 2010 cand rula Dong Yi eram aproape singurul site care scria atatea despre el iar la o cautare pe Google eram primii in lista de zeci de pagini a cautarii.
--- >
ASTEPT IDEI CARE IMI POT FI TRANSMISE LA ADRESELE : p_claudiu_paul@yahoo.com
cptdiu@yahoo.com
clfipaul@gmail.com <---[i][u]
Gaby- Membru
Data de inscriere : 23/09/2010
Localizare : Bucuresti
- Mesaj n°6
Pai ai putea adauga un chat,dupa parerea mea chat-ul ar ajuta la activitatea forumului,am putea discuta,spune pareri ,si multe altele.Acum decizia e a ta.
Admin Claudiu- Fondator
- Mesaj n°7
Intr-adevar pot activa chatul. Multumesc de idee dar m-am gandit sa nu fie dezordine tocmai de aia nu l-am pus pana acum.
Il voi pune sa vad cum decurg treburile cu el:)
Il voi pune sa vad cum decurg treburile cu el:)
michelle- Membru
Data de inscriere : 18/09/2011
Varsta : 29
Localizare : feldru bistrita-nasaud
- Mesaj n°8
putem face ca incarcarea sa fie mai usoara si cine are videouri inainte cu un film sa le poata incarca mai usor si ceilalti sa le putem donwalda mai usor
Admin Claudiu- Fondator
- Mesaj n°9
Michelle , ma voi gandi la ce ai scris sa vad cum pot rezolva!