FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE

2 participanți

Dong Yi se prelungeste

Admin Claudiu
    Admin Claudiu
    Fondator

Data de inscriere : 14/01/2010
    Varsta : 27
    Localizare : Cluj Napoca

Dong Yi se prelungeste Empty Dong Yi se prelungeste

Mesaj  Admin Claudiu Dum Aug 08, 2010 2:47 am

Postul MBC Korea a anuntat oficial ca serialul Dong Yi - Vremuri Apuse se prelungeste cu 14 episoade de la numarul initial de 50 la cel final de 64 de episoade , intial filmul trebuind sa se termine in jurul mijlocului lui Septembrie acum se va termina undeva pe la sfarsitul lunii octombrie.
    Vizionare placuta in continuare Wink !
    Ratiu Catalina
    Ratiu Catalina
    Fondator

Data de inscriere : 02/02/2010
    Varsta : 28

Dong Yi se prelungeste Empty Re: Dong Yi se prelungeste

Mesaj  Ratiu Catalina Lun Aug 09, 2010 3:58 am

Este o veste minunata , sper ca si continuarea de 14 episoade sa fie la fel de buna ca si cele 50.Acest filmn ne arata cat de importanta era pe atunci pozitia sociala, de asta depindea daca primeai un loc sau nu la palat. In perioada care ne este prezentata in Dong Yi conta daca aveai pe cineva care sa te sprijine sau daca clanul din care faceai parte era la putere
    Admin Claudiu
    Admin Claudiu
    Fondator

Data de inscriere : 14/01/2010
    Varsta : 27
    Localizare : Cluj Napoca

Mesaj  Admin Claudiu Lun Aug 09, 2010 6:07 am

Ai foarte mare dreptate. Din pacate dupa parerea mea aceasta diferenta dintre clase si faptul ca nu erai acceptat undeva doar fiindca erai sclav chiar daca aveai talent si cel care era nobil si nu avea era acceptat este intolerabil doarece asa descurajezi si ceilalti oameni care nu sunt nobili sa faca ceva!
    Oricum vestea este foarte buna si sper ca Jang Hee Bin sa dispara cat mai repede din palat si sa o vad pe Sukwon ca ia pozitie impotriva ei. Abia astept episodul de maine : Confruntarea dintre Sukwon si Hee Bin runda 5 Laughing
    Succes la vizionare!

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 8:22 am