Procesul de fermentatie este considerat , o metoda naturala prin care se conserva mancarea. Acest proces se considera unul prin care se prelungeste viata.
Cele 2 mancaruri care stau la baza bucatariei coreene , Deonjang sau Kimchi , sunt obtinute prin fermentatie.
La Deonjang , prin procesul de fermentatie sunt intarite beneficiile asupra sanatati , ajutand la prevenirea bolilor cardiace , a obezitatii si in acelasi timp prevenind aparitia unor tipuri de cancer.
In unele orase din diferitele zone ale lumii , sunt oameni cunoscuti pentru longevitatea lor.
In aceste zone oamenii consuma zilnic produse din lapte fermentat. Revista Health spune ca cele mai sanatoase mancaruri sunt cele pregatite prin procesul de fermentatie.
Sursa : www.koreafilm.ro
Cele 2 mancaruri care stau la baza bucatariei coreene , Deonjang sau Kimchi , sunt obtinute prin fermentatie.
La Deonjang , prin procesul de fermentatie sunt intarite beneficiile asupra sanatati , ajutand la prevenirea bolilor cardiace , a obezitatii si in acelasi timp prevenind aparitia unor tipuri de cancer.
In unele orase din diferitele zone ale lumii , sunt oameni cunoscuti pentru longevitatea lor.
In aceste zone oamenii consuma zilnic produse din lapte fermentat. Revista Health spune ca cele mai sanatoase mancaruri sunt cele pregatite prin procesul de fermentatie.
Sursa : www.koreafilm.ro