FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE

2 participanți

Prima parte a filmului

michelle
    michelle
    Membru
    Membru

Data de inscriere : 18/09/2011
    Varsta : 29
    Localizare : feldru bistrita-nasaud

Prima parte a filmului  Empty Prima parte a filmului

Mesaj  michelle Lun Sept 24, 2012 5:25 am

http://www.peteava.ro/id-625650-shadows-in-palace-part-1
    Shadows in the palace pune accentul pe viata adevarata din interiorul palatului.
    Totul incepe cu o executare a unei slujitoare ce si-a pirdul virginitatea si a uneia care naste un copil in padure pe care mai apoi il paraseste.
    6 ani mai tarziu moare o slujitoare a concubinei Hee-bin Prima parte a filmului  90px-Se-ahYun-shadowsmai precis o slujitoare la care acesta tinea foate mult .Wol-Ryung Prima parte a filmului  90px-YeonghieSeo-shadowseste gasita spanzurata in camera sa de catre Jung-Ryeol o slujitoare foarte lacoma care inainte de a anunta moartea lui Wol-Ryeol ii fura un ornament care avea un sigiliu regal pe el .
    Cea care ste respnsabila de autopsierea lui Wol-Ryeol este infirmiera Prima parte a filmului  Chun-Ryung care in timpul autosierii descopera ceva ciudat si anume ca Wol nu mai era virgina si mai mult aceasta daduse nastere unui copil de curand .
    In inspectie vine inspectoarea regala care dupa ce afla verdictul dat de Chun ii spune sa treaca doar ca s-a sinucis si nimic alceva .Chun nu este de acord si cere sfatul Infirmierei regale in legatura cu moartea fetei .Prima parte a filmului  Shadows_In_The_Palace-0011Aceasta ii spune ca nu trebuie sa spuna nimic pentru ca ar provoca multe tulburari in palat.
    Chun nu este de acord nici cu aceasta si incepe o ancheta de una singura in palat .Prima parte a filmului  Shadows_In_The_Palace-0009Prima parte a filmului  90px-Sung-ryeongKim-shadows
    sakujun
    sakujun
    Membru
    Membru

Data de inscriere : 21/07/2012

Prima parte a filmului  Empty Re: Prima parte a filmului

Mesaj  sakujun Mier Sept 26, 2012 3:23 am

Astept partea a doua Smile Da cate parti sunt ??
    michelle
    michelle
    Membru
    Membru

Data de inscriere : 18/09/2011
    Varsta : 29
    Localizare : feldru bistrita-nasaud

Mesaj  michelle Mier Sept 26, 2012 8:22 am

4 cred Very Happy mai am de vazut doua si le postez pe toate Smile multumesc pentru ca ai trecut pe aici Wink

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 2:35 pm