FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 9

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 21
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 9

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Sam Mar 20, 2010 2:36 am

  In incercarea de a-l salva pe Yoon din temnita, Chae Ock isi risca propria viata, intrand in palatul impanzit de garzi pentru a-l vedea pe rege. Chae Ock este grav ranita insa reuseste sa il informeze pe rege de faptul ca cei care au contrafacut banii sunt parte dintr-o retea cu soldati bine pregatiti care puneau la cale o revolta.

  Regele isi da seama ca uciderea generalului si inchiderea sefului biroului stanga de politie nu au facut decat sa paralizeze structura de securitatea a capitalei, slabind astfel puterea de riposta in cazul unei revolte.

  Prin porunca regala comandantul Yoon si seful sectiei de politie sunt eliberati si li se porunceste sa ancheteze consilierii regali, pe care regele ii banuieste de conspiratie impotriva sa.

  Yoo il ameninta pe medicul regal pentru a o salva pe Chae Ock insa acesta nu o poate ajuta; Yoon pleaca sa il
  vada pe calugarul care il pregatise,in speranta ca aceasta ii va aduce o sansa in plus la viata lui Chae Ock. Calugarul nu reuseste insa nici el sa o ajute pe Chae ock, starea acesteia ramanand critica.

  In satul de leprosi ofiterul Lee descopera turnatoria si il informeaza pe seful biroului care pleaca personal cu trupe in munti. intre timp Jang pleaca spre sat afland planurile sefului rebelilor de a elimina pe toti cei din sat inainte de sosirea trupelor politienesti. Sarcina de a ucide pe cei din sat fusese incredintata lui Kato Masayuki.

   Acum este: Mier Iul 18, 2018 11:18 am