FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Epispodul 1

  michelle
  michelle
  Membru
  Membru


  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 28
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  Epispodul 1 Empty Epispodul 1

  Mesaj  michelle Mar Aug 06, 2013 6:25 pm

  Serialul incepe cu o animatie despre Legenda Doctorului Cerurilor sin timpul dinsatiei Goryeo .
  Epispodul 1 Faith01_007a
  Undeva in Goryeo doua trasuri sunt protejate de catre gardieni . Trasura regelui si a reginei .Ei trebuie sa treaca raul insa barca nu era unde ar fi trebuit sa fie  asa ca decid sa ramana la un han pentru a astepta o alta barca.Relatia dintre rege si regina nu este una dintre cele mai bune , dat fiind faptul ca regina era printesa a imperiului Yuan .
  Epispodul 1 Faith01_006
  Desi Choi Young (Lee Min Ho ) capitanul garzilor stie despre relatia dintre rege si regina prefea sa ii puna in acceasi camera pentru ai putea proteja mai usor .
  Tarziu in noapte ei sunt atacati de niste asasini .Gardienii arunca asupra asasinilor o culoare speciala ce ii va face vizibili in intuneric .
  Epispodul 1 Faith01_007

  Gardianul Choi se intoarce in camera regelui si a reginei insa din pacate regina fusese cea atacata de asasini si nu regele . Aceasta fusese taiata la gat . Doctorul regal Jang Bin incearca sa o ajute insa nu poate sa coasa artera la loc . Ii incetineste cu puterile sale bataile inimi pentru ai da timp lui Choi sa se duca prin Poarta Cerurilor dupa doctor .
  Epispodul 1 Faith01_004
  Epispodul 1 Faith01_008
  Choi Yeong ajunge in viitor prein statuia lui Budda , spre deosebire de Joseon care era un regat confucist , Goryeo era un regat budist . Este minunat de luminile de prin prejur si ajunge la un templu unde vede un calugar caruia ii cere sa il ajute . Acesta derutat de imbracamintea lui Yeong presupune ca tanarul este un actor in vre-un film istoric, asa ca ii spune sa o ia inainte .
  Ajunge la un targ pentru medici unde erau prezentate diferite tehnici pentru medicina cosmetica de catre Yoo Eun Soo .
  Epispodul 1 Faith01_001a
  Epispodul 1 Faith01_001b
  Acesta raneste pe unul dintre oamenii de paza si o pune pe Eun Soo sa il vindece . Aceasta incearca sa ii spuna ca este medic etetician dar Yeong nu o asculta si o ameninta . Aceasta face operatia si il vindeca pe omul de paza .
  Epispodul 1 Faith01_005
  Sunt atacati de politisti care vroiau sa ii elibereze , insa Yeong isi fooseste puterea pentru ai deruta o ia pe Eun Soo si o duce la statuie .
  Epispodul 1 Faith01_001
  Ea se gandeste cu zece zile in urma cand fusese la un ghicitor , acesta ii spuse ca barbatul perfecte pentru ea se afla in trecut .
  Epispodul 1 Faith01_003
  Insa ea se gandeste la un medic de caruia ii placuse cat fusese in rezidentiat si care se insurase cu o fata urata doar pentru banii acesteia .
  Epispodul 1 Faith01_002
  Scena se introarce din nou in trecut insa pentru a ne dezvalui trecutul lui Yeong.Epispodul 1 Faith01_009

   Subiecte similare

   -

   Data/ora curentă este: Joi Iun 01, 2023 3:46 pm