FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 11

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator


  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 25
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 11 Empty Episodul 11

  Mesaj  Admin Claudiu Joi Sept 08, 2011 9:24 pm

  Regelui Young-jo ii este adusa o scrisoare, care, dupa ce o citeste, il lasa stupefiat. Regele ordona slujitiorilor sa il prinda pe semnatarul scrisorii pe care tocmai o citise, scrisoare prin care regele este luat in deradere. Lee San este la randul sau profund tulburat. Pe cand Dae-soo (interpretat de Lee Jong-soo) incepe testele pentru examenul militar, acestea sunt suspendate subit. Dae-soo il cauta pe Hong Guk-young pentru a-i cere socoteala in legatura cu ceea ce – credea el – era raspunsul gresit la intrebarea din test, insa afla de la acesta ca viata lui Lee San este in pericol.

  Ingrijorat cu privire la siguranta lui Lee San, Nam Sa-cho (interpretat de Maeng Sang-hoon) trimite garzi in aripa de Est a Palatului noaptea. La comanda lui Oh Jung-ho, soldatii trimisi de conspiratori provoaca o explozie. Garzile regale intra in panica din cauza zgomotului, Lee San fiind la randul sau speriat. Soldatii lui Park Cho intra in aripa de Est a palatului si incep sa ucida garzile. Cand Lee San este informat ca dusmanii se indreapta catre aripa centrala, porneste si el in aceiasi directie.

  Ingrijorata de soarta lui Lee San, Song-yeon pleaca catre Chugukjang in locul lui Shibi. Garzile palatului nu ii permit lui San sa paraseasca palatul, acesta fiind sub suspiciune de complot impotriva regelui. San se intalneste cu Song-yeon, linistind-o pe aceasta in ce priveste situatia de la palat. Lee San se indreapta apoi spre pavilionul Pyeon unde regele Young-jo il supune unui interogatoriu in fata oficialilor, obligandu-l sa ii tortureze pe prizonieri pentru a demonstra ca nu este el insusi implicat in complot. Lee San insa ii cunoaste pe prizonieri ca fiind slujitori loiali ai tatalui sau, si este pus astfel in fata situatiei de a trimite la moarte oameni nevinovati pentru a se salva pe sine.

   Data/ora curentă este: Joi Iun 01, 2023 3:57 pm