FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 10

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator


  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 25
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 10 Empty Episodul 10

  Mesaj  Admin Claudiu Joi Sept 08, 2011 9:23 pm

  Seong-song-yeon se intoarce la atelier unde priveste pictura pe care o facuse, amintindu-si de intalnirea cu Lee-san din copilarie. Lee San isi face aparitia pe neasteptate. Coplesita de emotie, Song-yeon plange. Cei doi nu pot ramane mult timp impreuna, artistii urmand sa se intoarca la atelier in orice clipa. Cand Lee San isi marturiseste bucuria de a-i fi intalnit pe cei doi prieteni din copilarie, Dae-soo intelege singuratatea de care Lee San este inconjurat, si se hotaraste sa devina garda personala a acestuia, dupa ce va lua examenul militar.

  La palat Lee San este supus din nou unui interogatoriu. Regele Young-jo il intreaba pe Lee San iarasi daca el este cel care a semnat ordinul. Apoi ordoneaza unui slujitor sa aduca instrumentele pregatite in prealabil. Regele Young-jo demonstreaza in fata ministrilor si a lui Lee San modalitatea in care sigiliile regale pot fi falsificate, dupa care incepe procedura de autentificare a sigiliului oficial.

  Cand printesa Hwa-wan (actrita Sung Hyun-ah) afla de la Jung Hoo-gyeom (actor Jo yeon-woo), ca regele poate proba autenticitatea unui permis, devine aproape livida. Convoaca de urgenta o intalnire secreta cu cei implicati in conspiratie, intr-o atmosfera tensionata, iar Hong-guk-yeong vine cu un plan.

  Park-dae-su vede anunturile pentru examenul militar si incepe sa invete impreuna cu alti candidati. Dae-soo invata de la (actor Han Sang-jin) ca exista modalitati eficiente de a memora faptele si este uluit cand afla de la acesta ca raspunsurile la intrebarile de la examen pot fi aflate in prealabil.

   Data/ora curentă este: Joi Iun 01, 2023 3:35 pm