FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 9

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator


  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 25
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 9 Empty Episodul 9

  Mesaj  Admin Claudiu Mar Sept 06, 2011 11:04 pm

  LeeSan este expus unei situatii critice atunci cand este confruntat cu un ordin oficial care ar fi fost semnat in numele lui, avand o caligrafiere identica cu a sa. Ministrii incep sa protesteze in prezenta regelui Young-jo, dezbatand decizia lui Lee San de a fi semnat un asemenea ordin. Pictorii si caligrafii de la curte sunt convocati sa verifice daca scrisul de pe ordin este intr-adevar al lui Lee San. Jung Hoo-gyeom (actor Jo yeon-woo) crede ca decizia lui Lee San de a trimite trupe regale pentru a captura banditii Gakjung nu este una obisnuita, avand un motiv necunoscut, si ii ordona lui Oh Jung-ho sa cerceteze situatia in amanunt.

  Intre timp Nam Sa-cho (actor Maeng Sang-hoon), Dae-soo, si Dal-ho inspecteaza ascunzatoarea banditilor Gakjung si sunt ingrijorati in ce o priveste pe Song-yeon pe care nu au putut sa o gaseasca, desi o cautasera de cateva zile. Cand Nam Sa-cho ii raporteaza lui Lee San ca nu au gasit-o pe Song-yeon, acesta este mahnit si ii ordona lui Nam Sa-cho sa continuie cautarile.

  Incuiata intr-un depozit, Song-yeon este tot mai speriata cand vede alte fete rapite care sunt trimise la case rau famate si incearca sa scape. Cand Lee Chun (actor Ji Sang-ryeol) vine sa se intalneasca cu Chun Hwa-nam, Song-yeon il striga sa o salveze, dar Lee Chun nu o aude si pleaca. Song-yeon reuseste sa fuga si se intalneste cu Dae-soo si Nam Sa-cho, si ulterior cu Lee San.

   Data/ora curentă este: Joi Iun 01, 2023 1:47 pm