FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 8

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator


  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 25
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 8 Empty Episodul 8

  Mesaj  Admin Claudiu Mar Sept 06, 2011 11:03 pm

  ee San (actor Lee Seo-jin) este inmarmurit de uimire cand vede pictura pe care Park Young- moon i-o arata. Isi da seama ca acea Damo pe care a intalnit-o la banchet era Song-yeon (actrita Han Ji-min) si incepe sa o caute.

  Song-yeon merge sa il ajute pe pictorul Lee Chun, care fusese chemat sa realizeze un portret al unei doamne de la curte. Song-yeon se intalneste apoi cu regina Hyo-eui (actrita Park Eun-hye), care o roaga pe aceasta sa o ajute cu pregatirea unor prajituri maejak (foto). Pe drumul de intoarcere Song-yeon este rapita de banditiii Gakjung, care vor sa il prinda pe Dae-soo in capcana.

  Lee San afla unde locuia Dae-soo si porneste impreuna cu Nam Sa-cho spre locuinta unchiului lui Dae-soo, Dal-ho (actor Lee Hee-do). Lee San se intalneste cu Dae-soo (actor Lee Jong-soo), care ii marturiseste ca a fost implicat in disparitia baekwupo (*tesatura alba la mare pret in perioada respectiva) de pe corabia care transporta tributul.

  Lee San trimite trupe regale pentru a o salva pe Seong-yeon de banditi. Ingrijorat la randul lui de soarta ei, Dae-soo porneste singur sa o salveze pe Song-yeon, insa este prins de banditi care vor sa il ingroape de viu. In acest timp Lee San ordonase garzilor regale ii prinda pe banditi, si ajunge la timp pentru a-l salva pe Dae-soo. Song-yeon insa disparuse.


  Intre timp, la palat, oficialii incep sa se planga in fata regelui de faptul ca printul mostenitor Lee San a ordonat mobilizarea trupelor regale fara nici o justificare sau aprobare.

   Data/ora curentă este: Joi Iun 01, 2023 2:15 pm