FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 7

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator


  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 25
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 7 Empty Episodul 7

  Mesaj  Admin Claudiu Mar Sept 06, 2011 11:01 pm

  Cand Lee San (actor Lee Seo-jin) aude ca oaspetele sau, Wang Yu o cheama pe Song-yeon (actrita Han Ji-min) in camera lui, ii spune acestuia ca ea nu poate sa accepte deoarece indeplineste functia oficiala de pictor al palatului, in cadrul Biroului regal de arta. Wang Yu nu poate accepta un refuz si ii ordona lui Song-yeon sa demonstreze ca este intr-adevar pictorita, asa cum afirmase Lee San. Song-yeon este supusa unui examen, fiind nevoita sa raspunda intrebarilor lui Wang Yu si sa picteze dupa o tema aleasa de acesta.

  Confruntati cu problema disparitiei baekwupo (*tesatura alba, la mare pret in perioada respectiva) si a cererilor membrilor delegatiei Ch’ing, Lee San si oficialii coreeni intampina probleme la negocierile cu delegatia straina, moment in care intervine Jung Hoo-gyeom (actor Jo yeon-woo), recent intors de la studii din China, incepand astfel o competitie cu Lee San in ce priveste solutionarea unei probleme foarte sensibile de diplomatie.

  Dae-soo (actor Lee Jong-soo) facea partea din banditii care furasera baekwupo din bunurile pregatite pentru a fi aduse tribut dinastiei Ch’ing. Cand Song-yeon ii spune lui Dae-soo ca Lee San isi pericliteaza pozitia din cauza disparitiei baekwupo, Dae-soo ii cauta pe banditii Gakjung pentru a recupera bunurile. Intre timp negustorii sunt din ce in ce mai nemultumiti pentru ca afla ca vor trebui sa ofere si mai multe bunuri pentru a compensa pentru pierderea baekwupo. Cand negustorii incep sa il invinuiasca pe Lee San pentru ca a fost neglijent, Song-yeon, ingrijorata, reuseste sa gaseasca o solutie pentru inlocuirea obiectelor pierdute…

   Data/ora curentă este: Joi Iun 01, 2023 3:22 pm