FILME COREENE ( KOREAN FILMS )

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 5

  Admin Claudiu
  Admin Claudiu
  Fondator


  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 25
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 5 Empty Episodul 5

  Mesaj  Admin Claudiu Mar Sept 06, 2011 10:59 pm

  In toiul noptii un necunoscut se furiseaza in camera lui Lee San (actor Lee Seo-jin) pentru a-l ucide. Acesta se salveaza, asasinul este prins, insa se otraveste fara a oferi vreo informatie despre cine l-a trimis. Lee San incearca sa scoata la iveala cine este in spatele acestei incercari de asasinat, insa cadavrul criminalului dispare.
  Regele Young-jo (actor Lee Sun-jae) isi face aparitia ingrijorat de soarta nepotului sau si intrigat de lipsa oricaror semne de fortare a intrarii in palat…

  Ziua urmatoare, printesa Hwa-wan (actrita Sung Hyun-ah) isi viziteaza tatal, pe regele Young-jo. Ea incearca sa isi linisteasca tatal cu privire la cele petrecute cu o seara inainte. Printesa Hwa-wan se intalneste totodata cu Choi Seok-ju (actor Cho Gyeong-hwan) in piata si in cadrul discutiei pe care o are cu acesta il roaga sa ii faca o favoare cu privire la Lee San.

  Obosit de numeroasele atentate la viata sa, Lee San trece pe langa bucataria regala si isi aminteste intalnirea cu Song-yeon, pe cand era doar un copil. Se intalneste cu Nam Sa-cho (actor Maeng Sang-hoon) si il roaga sa afle detalii cu privire la provenienta pastilei pe care o luase asasinul. Acesta descopera ca era vorba de unul din elementele folosite la pictura, care devenea cu trecerea timpului foarte toxic, fiind folosit ca otrava.

   Data/ora curentă este: Joi Iun 01, 2023 2:55 pm