FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 2

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 2

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mar Iul 26, 2011 7:13 pm

  fileserve.com gmEKJrt

  http://www.dramasub.com/korean-drama-gye-baek-episode-2-part-1-30807.html - vizionare online

  Sa Taek Bi se întâlneşte cu Generalul Mu Jin şi îi mărturiseşte că încă îl mai iubeşte. Se scuză pentru acţiunile ei şi speră într-o cale de prietenie între ei, de reînoire a vechilor sentimente. Dar Generalul nu cedează avansurilor ei. Noaptea sculptează două figurine de lemn pentru soţia lui spunându-i că şi-ar dori să nu aibă un băiat care să poarte sabia în mână.
  Sa Taek Bi doreşte cu orice preţ eliminarea oricăror adversari şi se foloseşte de orice vicleşug pentru asta. Reuşeşte să convingă un călugăr să zică că este spional Sillei. Regina şi fiul ei părăsesc Palatul pentru a se ruga la templu însoţiţi de General. Pe drumul de întoarcere, planul cu aşa-zisul spion este pus în aplicare şi devine un motiv serios pentru a ataca convoiul Reginei. Deşi conştientă că este un complot greu de demonstrat Seonhwa se predă şi Mi Jin este convins să o urmeze. Ca şi cum nu ar fi ştiut nimic, Sa Taek se prezintă în faţa Regelui îngrijorată. E conştientă că planul ei a reuşit. La fel şi Regele care realizează că nu-şi va putea ajuta soţia. Regina şi fiul ei sunt despărţiţi pe perioada anchetei efectuată de Ministerul Justiţiei, în timp ce Mu Jin este închis. Acasă la el se caută „dovezi” care să-l încrimineze. Soţia lui este speriată neştiind ce s-a întâmplat. Vestea că soţul ei este cercetat pentru spionaj o distruge.


  Mu Jin este anchetat de Ministrul Justiţiei şi îndrumat să spună o minciună pentru a scăpa. În loc de asta, el spune adevăruri pentru care este în continuare pedepsit. În timpul unei discuţii private, Regele îngenunchează în faţa Primului Ministru dorind să afle ce trebuie să trebuie să facă pentru viaţa Reginei sale. Demonstrează că ştie deja cine este în spatele complotului şi a reţelei secrete de ucigaţi şi Primul Ministru promite că nu va fi nici o execuţie. În schimb trebuie găsit un vinovat, iar cercetările fac în aşa fel încât Mu Jin şi călugărul budist să fie cei sacrificaţi. Totul este atent instrumentat şi cu spijinul organizaţiei secrete de criminali. Sa Taek Bi îşi face apariţia în închisoare cerându-i Generalului să se salveze şi să o facă vinovată de spionaj şi trădare pe Regină. Pe de altă parte, încep să apară voci în rândul nobililor care, după moartea călugărului budist, au suspiciuni în privinţa anchetei, mai ales că nu există nici o mărturie a lui Mu Jin.
  Sa Taek şi tatăl său pun la cale planul de atac în continuare şi decid că trebuie să-i ia puterea efectivă Regelui, inclusiv pe aceea de a face numiri în consiliu. În închisoare, Mu Jin se gândeşte la viitorul său şi al familiei sale, mai ales la cuvintele concubinei nemiloase. Consiliul Legislativ Superior decide soarta Reginei. Multe voci cer decapitarea acesteia, iar Regele îi mărturiseşte lui Sa Geol, garda sa de corp, cât de singur şi inutil se simte. Nu o poate ajuta tocmai pe femeia pe care o iubeşte atât de mult.


  Concubina Sa Taek Bi îşi anunţă soţul că s-a decis ca Reginei să i se taie capul. Îi propune acestuia să o salveze pe ea şi pe Prinţul ei ducând-o în ascuns la hotarul cu Silla şi încheind orice legătură cu ea. Îi cere în schimb să nu-l lase cu ei şi pe Generalul Mu Jin. În aceeaşi seară, acţionează cu sânge rece în direcţia dorită de ea. În secret, Regele se comportă ca un luptător şi îşi eliberează Generalul pentru a putea fi alături de Regina abandonată. Mu Jin îşi revede soţia şi împreună cu ea pleacă dorind să se salveze. În gând cei doi îşi vorbesc, împărtăşindu-şi dragostea. O căruţă aleargă spre Silla ducând cu ei o Regină asuprită pe nedrept. Sa Taek Bi îşi continuă însă planurile mârşave. E însă surprinsă să afle de la tatăl său despre evadarea lui Mu Jin. Regele dă vina pe garda sa de corp pentru cele întâmplate şi „războiul” ce prea oprit între cei doi soţi continuă. Regele e conştient că de fapt concubina lui îl doreşte pe General lângă ea din cauza sentimentelor pe care le nutreşte încă pentru acesta şi nu ezită să îi spună acesteia că ştie tot.


  Mu Jin reuşeşte să ajungă căruţa Reginei şi se alătură la conducerea acesteia pentru a-şi salva Regina şi soţia. Sunt însă urmăriţi ucigaşii trimişi de Sa Taek dornică de răzbunare şi ***ând ajunşi. În fruntea criminalilor este chiar concubina regală. Aceasta nu vrea să renunţe la el cu nici un preţ, iar discuţia dintre cei doi este ca o luptă inegală. Regina înţelege în sfârşit că viaţa ei înseamnă păstrarea stigmatului de spioană. Îşi roagă fiul şi pe General să nu calce vreodată în Silla după care decide să-şi ia viaţa. În faţa acestei situaţii Sa Taek Bi ordonă uciderea tuturor supravieţuitorilor. Mu Jin reuşeşte să se lupte fără teamă cu ucigaşii, rugânduşi soţia să se adăpostească împreună cu Prinţul Uija.

  Sa Taek Bi înghenunchează în faţa Reginei moarte cerând iertare pentru faptele ei. O scuză târzie, în lupta pentru putere. Mu Jin încearcă să-l convingă pe tânărul Prinţ să stea departe de Palat o vreme. Însă acesta se arată mai dornic de sânge ca niciodată. Pentru el scopul este răzbunarea morţii mamei sale în calitate de viitor Rege al tării. Generalul şi Prinţul Uija se despart promiţânu-şi unul altuia că se vor revedea. Prinţul îi lasă o brăţară de la mama sa în semn de recunoaştere şi rămâne ascuns peste noapte într-o peşteră. Mu Jin îi atrage după el şi soţia lui pe ucigaşi, dar ajung pe marginea unei prăpastii. Aici începe o luptă crâncenă cu urmăritorii. Când îşi dă seama că va pierde, fiind grav rănit, Mu Jin se aruncă în apele mării împreună cu soţia sa…

   Acum este: Vin Iun 22, 2018 4:18 am