FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 24 (ultimul)

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 24 (ultimul)

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Mai 29, 2011 5:14 am

  După ce se desparte de Chobok, pe care o trimite spre muntele Worak, Eopbok se grăbeşte să ajungă la locul unde trebuia să se întâlnească cu ceilalţi sclavi şi cu liderul lor, fără să ştie că acesta se folosise de ei, şi îi omorâse apoi pe toţi. Îl găseşte pe Ggeutbong, prietenul său, dar acesta este pe moarte.
  Pe muntele Worak, Jjakgwi, Wangson, generalul Choi şi Seol-hwa primesc veşti de la Dae-gil, prin care acesta îl roagă pe Jjakgwi să-i escorteze pe Eonnyeon şi pe prinţul Seokgyeon spre Yongin, iar ceilalţi să se îndrepte spre taverna din Yicheon. Pleacă cu toţii spre locurile de întâlnire stabilite.
  În tot acest timp, Dae-gil şi Tae-ha se luptă cu urmăritorii şi colaborează ca şi cum ar fi doi vechi camarazi de arme.
  Regele este convins de consilierul Lee Gyeong Shik, având în vedere ultimul atac al sclavilor, să-i prindă şi să-i trimită la frontiera de nord a Joseonului, unde să construiască fortificaţii şi astfel să declanşeze un război cu dinastia Qing.
  Cu gândul la Chobok şi la toţi camarazii săi ucişi, sclavul Eopbok este decis să se răzbune, şi pleacă hotărât spre palatul regal.
  Cele două grupuri plecate de pe muntele Worak sunt deja pe drum, camarazii lui Dae-gil şi Seol-hwa pe de o parte, şi Jjakgwi, Eonnyeon, copilul şi soldaţii Qing pe de altă parte, iar Dae-gil şi Tae-ha la rândul lor chiar dacă sunt extenuaţi de atâta fugă şi luptă.

  Grupul lui Jjakgwi se întâlneşte cu cei doi, şi Tae-ha pleacă împreună cu Eonnyeon şi copilul spre râul Anseongcheon, de unde să navigheze până la mare. Dae-gil decide să-i urmeze pe aceştia, pentru a se asigura că pleacă în siguranţă spre ţinuturile Qing. Seol-hwa bănuieşte că Dae-gil merge altundeva, şi pleacă să-l caute. Pe drum se întâlneşte cu Jjakgwi care îi spune că acesta a plecat spre Angseongcheon, şi porneşte din nou la drum.
  Chobok ajunge pe muntele Worak, unde se împrieteneşte imediat cu micuţa Eunshil.
  Dae-gil pleacă în căutarea unei bărci cu care aceştia să plece spre Qing, şi îi aşteaptă, dar aceştia întârzie să apară, pentru că trupele lui Hwang Cheol Woong i-au ajuns. Se întoarce şi cei trei pornesc o luptă surdă pentru supravieţuire, care va decide soarta fiecăruia în parte.

  În vara anului următor, regele Injo moare, iar la tron accede prinţul Bongrim, devenit regele Hyojong. Acesta întrerupe existenţa vânătorilor de sclavi şi îl eliberează pe prinţul Seokgyeon din exil.
  Finalul serialului este un mesaj transmis de Chobok, legat de viaţa sclavilor: „Eunshil, ştii al cui e soarele ăsta? Al nostru, pentru că…asemeni vieţii noastre, nu ne-a aparţinut niciodată”.

  Sclavii au avut viaţa lor, au avut identitate şi alte lucruri, dar acestea nu le-au aparţinut, la fel şi soarele, este al lor, dar nu le-a aparţinut niciodată, şi nici libertatea la care au visat dintotdeauna.


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-24/part-1/
  Multumim Koreafilm pentru rezumatele pe care le postati pe site-ul dvs.Very Happy
  REPET : TOATE REZUMATELE APARTIN KOREAFILM!!!!!

   Acum este: Sam Mai 26, 2018 10:57 pm