FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 22

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 22

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Lun Mai 09, 2011 6:46 am

  Tae-ha şi Dae-gil ajung în Hanyang, iar Hwang Cheol Woong se află pe urmele lor. Chinezii Qing vor să pătrundă în ascunzătoarea de pe muntele Worak, pentru a-l răpi pe prinţişor. În timp ce Eonnyeon îi citeşte acestuia din scrierile lui Tae-ha despre perioada petrecută în ţinuturile Qing, chinezii pătrund în încăpere şi îl iau pe succesorul regal, lăsând-o pe Eonnyeon inconştientă.
  Seol-hwa, care se află în zonă, îi vede pe aceştia când pătrund în cameră, şi îl anunţă pe Jjakgwi, care îi capturează şi îi snopeşte în bătaie.
  Tae-ha vrea să-l întâlnească pe prinţul moştenitor actual, Bongrim, şi de aceea îl roagă pe Dae-gil să se întâlnească cu un bărbat care ar putea stabili întâlnirea celor doi, însă Dae-gil ezită, temându-se de o capcană. Cheol Woong dejoacă imediat planul generalului Song şi îşi plasează din timp trupele în stare de alertă maximă.
  Sclava Chobok este devastată de faptul că trebuie să se mărite, şi încearcă să-i spună asta şi lui Eopbok, însă nu are curajul.
  La palat, fostul secretar de stat, Lee Jaejun, cel căruia îi ceruse ajutor şi trupe Hanseom, este declarat conducătorul din spatele complotului de a-l urca pe tron pe prinţul Seokgyeon, iar regele ordonă ca numele acestuia să nu mai fie pronunţat de acum încolo, asta însemnând trădare.
  De asemenea, regele se întâlneşte cu fiul său, prinţul Bongrim, şi îl avertizează că simpla pronunţare a numelui Seokgyeon reprezintă înaltă trădare, şi să lase deoparte compasiunea faţă de acesta.

  Deşi nu este convins că întâlnirea cu prinţul Bongrim ar aduce ceva bun, Dae-gil aranjează această întâlnire. Împreună cu Tae-ha, prin pădure, poartă o discuţie despre viaţă, despre moarte şi despre schimbarea lumii, împreună cu o gustare şi o sticlă de băutură. Cei doi par a începe chiar să se simpatizeze.
  Pe muntele Worak, Eonnyeon şi Seol-hwa încep să se placă tot mai mult, iar Seol-hwa îşi exprimă teama că Dae-gil a plecat împreună cu Tae-ha. Eoonyeon o linişteşte spunându-i că cei doi au avut o neînţelegere, dar, au rezolvat-o. O învaţă pe aceasta să scrie numele lui Dae-gil, iar Seol-hwa îl coase pe vesta făcută chiar de ea.

  Sclavii primesc vizite neaşteptate, o mulţime de alţi sclavi, adunaţi de prin toate colţurile ţării veniţi să împlinească acelaşi scop. Şeful lor îi anunţă că la noapte vor ataca Biroul de Taxe şi Impozite, şi vor da foc întregului birou.

  Dae-gil şi Tae-ha pleacă spre locul de întâlnire, iar Hwang Cheol Woong citeşte foarte uşor mişcările acestora, dându-şi seama că prinţul va ieşi deghizat şi se va întâlni cu ei. Este totuşi conştient că nu poate ataca în prezenţa acestuia, riscând să fie acuzat de spionaj.
  Aflându-se în faţa prinţului, Song Tae-ha îi cere ajutor pentru a-l salva pe Seokgyeon, dar acesta îi spune că nu poate face asta, el fiind principalul om care va beneficia de pe moartea copilului, fiind succesorul la tron. După ce acesta se îndepărtează, Cheol Woong iese la atac, iar Dae-gil şi Tae-ha sunt nevoiţi să facă faţă luptei, dar nu mult timp, deoarece trupele trebuie să fie pe drum. Trupele însă nu mai merg spre Cheol Woong, deoarece văd explozia de la Birou şi se îndreaptă încolo.
  În tot acest timp, sclavii atacă Biroul de Taxe şi Impozite şi omoară pe oricine le iese în cale, aruncând în aer depozitele. Unul dintre sclavi este capturat, iar Eopbok, deşi îi este cumplit de greu, trebuie să-l împuşte pentru a nu fi capturat în viaţă.
  Dae-gil şi Tae-ha se ajută reciproc pentru a scăpa de urmăritori.


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-22/part-1/

   Acum este: Sam Mai 26, 2018 10:52 pm