FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 20

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 20

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Mai 01, 2011 7:36 am

  Dae-gil este lovit fulgerător de Jjakwi iar Tae-ha şi Eoonyeon privesc surprinşi scena, după care Jjakwi îl provoacă la o mică luptă pe Tae-ha, după ce observă aroganţa mare a acestuia şi sabia pe măsură. Dae-gil intervine şi Jjakwi îşi îndreaptă atenţia asupra sa, mai bine spus asupra urechilor sale 
  Confruntarea pare inevitabilă, dar, exact în acel moment îşi fac apariţia Wangson şi generalul Choi care se reunesc cu Dae-gil. Momentul este unul extrem de sensibil, cei trei, care sunt practic o familie se reîntâlnesc după momente grele.

  Eoonyeon şi Tae-ha sunt cazaţi într-o cameră în care se instalează, în timp ce chinezii Qing sunt şi ei pe aproape urmărind mişcările generalului Song. Seol-hwa este şi ea pe drum, călare spre muntele Worak, unde speră să-l găsească pe Dae-gil.
  Jjakwi şi Dae-gil rememorează vremurile trecute în stilul lor caracteristic, cu vorbe de duh şi schimb de pumni şi picioare. Micuţa sclavă salvată de Dae-gil în trecut şi familia ei se adună să-l vadă pe acesta şi să-i mulţumească.
  Hwang Cheol Woong este şi el prin apropiere, încercând să afle unde anume este ascunzătoarea din munţi. Seol-hwa abandonează calul şi porneşte la picior prin pădurea nocturnă şi periculoasă, iar Jjakwi poartă câteva discuţii cu Tae-ha, cerându-i să se poarte discret, ca un oaspete ce este. În acelaşi timp, acesta prinde drag de micuţul prinţ, care este primul copil care-i zâmbeşte.

  Dae-gil, Wangson şi Choi se află la masă, dar cei doi sunt curioşi cum de este împreună cu Tae-ha şi Eoonyeon, şi ce s-a întâmplat cu Seol-hwa.
  Sclavii Eopbok, Chobok şi restul, împreună cu liderul lor îşi împărtăşesc visele şi dorinţele pe care le doresc împlinite într-o lume fără nobili şi fără sclavi, şi pun la cale atacarea Biroului Capitalei odată ce primesc armele necesare de la furnizorul lor.

  Dae-gil o urmăreşte cu privirea pe Eoonyeon, după care apare Seol-hwa care îl îmbrăţişează. Văzând că Eoonyeon îi priveşte, Dae-gil îi răspunde îmbrăţişării iar în ochii lui Eoonyeon se adună lacrimile. Vânătorii de sclavi se reunesc cu Seol-hwa, care le transmite veştile din capitală.
  Aici, în inima munţilor se pregăteşte o petrecere în cinstea lui Dae-gil, promisă chiar de Jjakwi. Tae-ha are de gând să plece pentru a găsi o rezolvare la problemele lor, şi soţia sa şi prinţul să poată fi în siguranţă. Îi încredinţează lui Dae-gil sarcina de a avea grijă de aceştia. Seol-hwa este surprinsă când o vede pe Eoonyeon şi o urmăreşte pentru a-i observa gesturile şi modul de a se purta.
  Hwang Cheol Woong află locul ascunzătorii de pe muntele Worak şi se îndreaptă rapid spre acel loc. Ce se v-a întâmpla, vor fi capturaţi cei de pe munte?


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-20/part-1/

   Acum este: Sam Apr 21, 2018 4:42 am