FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 19

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 19

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Mai 01, 2011 7:35 am

  Vanatorul si prada sa, de aceasta data, isi vor uni fortele pentru a o salva pe Eonnyeon care a fost prinsa si dusa in fata magistratului local pentru a fi investigata. Dae-gil si Tae-ha uita pentru un moment ca sunt rivali si impreuna reusesc sa-i doboare pe oficialii care o capturasera pe Eonnyeon si pe Succesorul Regal.
  Cei trei se adapostesc intr-o magazie, iar Tae-ha pastreaza aceeasi atitudine distanta fata de sotia lui, Hye Won. El ignora intrebarile din partea acesteia si este hotarat sa plece, la apusul soarelui, spre Hanyang. Dae-gil crede ca nu-i o decizie inteleapta si ii sugereaza sa se indrepte spre muntele Worak, unde se afla Jjakgwi.
  Invatatul Jo isi aminteste conversatia avuta cu Consilierul Statal Lee Gyeong Shik si in cele din urma scrie numele tuturor adeptilor sai. La polul opus, liderul sclavilor anunta pe Eobpok si pe ceilalti ca li se vor alatura sclavi de pretutindeni si ca urmeaza sa pregateasca un nou atac care va avea ca tinta Biroul de Taxe si Impozite, dar si Tribunalul Sclavilor caruia ii vor da foc. Totul pare a fi usor, dar oare asa este?

  La lasarea serii, ii regasim in ascunzis pe Tae-ha, Eonnyeon si Dae-gil, atmosfera continuand sa fie la fel de apasatoare. Dae-gil este acum martor la discutiile si explicatiile dintre cei doi soti.

  Tae-ha continua sa nege ca ar cunoaste o femeie pe numele Eonnyeon, in timp ce Dae-gil incepe sa accepte ca sufletul celei pe care o iubea nu-i mai apartinea lui.
  La scurt timp sunt luati prin surprindere de oficialii administratiei locale. Dae-gil, in timpul luptei, il ia pe Micul Print din bratele lui Eonnyeon si ii spune acesteia incontro sa se indrepte.
  Hwang Cheolwoong, dupa primirea unui raport, isi da seama ca cei trei fugari sunt impreuna, iar pe baza zvonurilor auzite porneste in urmarirea lor spre muntele Worak.
  Eonnyoen si Tae-ha il ajung din urma pe Dae-gil, iar in acel moment apar banditii de munte care, dupa ce ii inconjoara, ii vor conduce la Jjagkwi. Daegil si Jjagkwi par bucurosi de reintalnire, dar trecutul nu poate fi iertat atat de usor.


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-19/part-1/

   Acum este: Joi Iun 21, 2018 10:29 pm