FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 14

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 14

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Apr 13, 2011 4:10 am

  Episodul anterior s-a terminat cu scena dureroasă în care Eoonyeon îl vede pe Dae-gil în piaţă şi realizează că este viu. Este fericită că acesta este în viaţă, dar suferinţa ei este enormă. Dae-gil dă impresia că a văzut-o, dar de fapt el a văzut ceva, ce nu se specifică, o umbră a unei persoane, sau o persoană?
  Eoonyeon este în stare de şoc, întinde mâna spre Dae-gil, dar nu îl poate atinge, nu mai are cum să facă asta acum, e deja căsătorită cu Tae-ha. În schimb îi mulţumeşte în gând că e în viaţă şi pare fericit.
  Dae-gil a dus-o pe Seol-hwa în piaţă să-i cumpere straie şi mătase, pentru că nu poate să o trimită să plece cu mâna goală. Pentru Seol-hwa este o zi fericită şi profită la maxim de ea.
  Eoonyeon se întoarce acasă, dar este într-o stare de şoc, nici nu îl aude pe Tae-ha când vorbeşte cu ea. Îi răspunde cu o minciună şi apoi fuge în bucătărie unde îşi aminteşte de ziua în care, se afla în bucătăria familiei lui Dae-gil şi stătea lângă sobă, iar el a venit lângă ea, a încălţat-o cu pantofi superbi şi i-a spus că vor fi împreună pentru tot restul vieţii. Apoi s-au sărutat. Aceste amintiri îi aduc lacrimi amare pe obraji.
  Tae-ha şi oamenii săi se pregătesc de plecarea în misiunea de a găsi câţi mai mulţi simpatizanţi ai cauzei lor, aceea de a-l instala pe prinţul Seok-gyun ca moştenitor. În acea noapte, Eoonyeon este tulburată, încearcă să-i spună adevărul despre ea soţului ei, dar nu are puterea.
  Sclavii revoluţionari se află în munţi, unde aşteaptă ca un grup de 4-5 nobili să treacă prin zonă, pentru a-i împuşca. Scrisoarea secretă pe care au primit-o de la liderul lor necunoscut preciza că ar fi în jur de 4-5, dar aceştia sunt aproape 10. Chobok fuge repede să-i anunţe pe Eopbok şi ceilalţi de numărul mare de nobili. Misiunea sclavilor nu este tocmai o reuşită, dar reuşesc să scape de nobilii care îi urmăreau.

  Wangson nu ascultă de sfatul lui Dae-gil de a renunţa să-l mai prindă pe Song tae-ha, şi decide să facă asta de unul singur, cum să piardă 500 nyang. Încearcă să tragă cu arcul spre Tae-ha, dar oamenii acestuia se apropie de el şi nu reuşeşte. Îşi dă seama că nu va reuşi fără Choi şi Dae-gil, şi dă să se întoarcă după ei, când simte o prezenţă în spatele lui. Nu este nimeni altul decât Hwang Cheol Woong, care îi aplică o bătaie soră cu moartea. Nu doar atât, ci îl şi loveşte cu sabia, după care îl târâie după el, lăsând urme de sânge proaspăt.
  Generalul Choi îl caută cu disperare pe Wangson, şi urmează toate indiciile lăsate, când vede o lumină puternică pe cerul nopţii, semnal folosit între ei. Ajunge în pădure, dar dă doar de Hwang Cheol Woong cu care se luptă, până când este şi el învins, la fel ca Wangson.
  Dae-gil realizează şi el că Wangson a plecat de capul lui să-l prindă pe Tae-ha, şi că Choi probabil îl caută, şi pleacă şi el să-i caute, doar ca să se întoarcă epuizat după căutări fără succes. Întors înapoi este asaltat de Seol-hwa, care îl roagă să nu o alunge, pentru că va găti, va spăla şi va face tot ce trebuie de-acum înainte. Dae-gil îi spune să plece spre muntele Worak şi să îl caute pe un anume Jjakwi, care o va ajuta. Îi va da şi bani, numai să plece, pentru că el va renunţa la meseria de a vâna sclavi.
  Seol-hwa îl întreabă dacă face asta din cauza acelei femei pe care o caută, lucru care îl înfurie la maxim şi urlă la ea, lăsând-o din nou în lacrimi.

  Afară, Dae-gil observă lumini pe cerul nopţii, şi pleacă spre acel loc, pentru a da de Wangson şi Choi. Îi va găsi pe aceştia în viaţă?


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-14/part-1/

   Acum este: Joi Iun 21, 2018 10:30 pm