FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 12

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 21
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 12

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Apr 03, 2011 6:28 am

  Episodul începe la pavilionul regal, unde soseşte o delegaţie din Qing în frunte cu emisarul Inguldai. Regele Injo este îngrijorat de această vizită oficială, mai ales că doar cu câţiva ani în urmă Joseon-ul a fost învins de Qing, iar regele a trebuit să se închine în faţa împăratului Qing.

  Regele îl întreabă pe consilierul statal despre cele petrecute în insula Jeju, şi dacă totul s-a rezolvat. Lee Gyeong Shik îl asigură că are un om de încredere care se ocupă de acest lucru. Acum aflăm fără dubii că regele se află în spatele morţii fiului său, prinţul So-hyeon, iar acum încearcă să scape şi de ultimul fiu al acestuia, prinţul Seok-gyeon.
  Revenim la templul Unju, unde Eonnyeon se roagă în interiorul sanctuarului pentru succesul lui Song Tae Ha. Nu după mult timp la templu apar şi Dae-gil, Wangson şi generalul Choi, după ce trec pe lângă un palanchin purtat de un grup de sclavi. La templu dau de un mic călugăr care îi apostrofează, dar află de la acesta că atât Tae-ha cât şi Eoonyeon au fost acolo, şi au plecat de puţin timp. Dae-gil îşi dă seama că au fost din nou păcăliţi, şi găsesc palanchinul abandonat, semn evident că Eoonyeon fusese purtată cu el. Revin la un han local pentru a discuta următoarele mişcări.

  Între timp consilierul Lee se întâlneşte cu emisarul Qing, şi discută despre faptul că Joseon-ul fabrică arcuri din coarne de bivol, iar asta poate fi o posibilă ameninţare pentru Qing. De asemenea emisarul îşi exprimă dorinţa de al lua sub aripa sa pe prinţul Seok-gyeon, deoarece tatăl acestuia i-a fost ca un fiu. Consilierul Lee se bucură în sinea sa, crezând că micul prinţ e probabil mort deja.

  Ce nu ştie el este faptul că Song Tae-ha şi camarazii săi s-au adunat la o locuinţă alături de nobilii alături de care vor să schimbe lumea, iar prinţul este viu şi nevătămat. Împreună aceştia doresc să răstoarne guvernul actual, şi să îl instaleze ca rege pe fiul defunctului prinţ So-hyeon. Alături de ei este şi Eoonyeon care îşi intră în rolul de femeie a casei, şi găteşte pentru oamenii lui Tae-ha.
  La han are loc o discuţie privată între Dae-gil şi Choi, şi despre ce va face acesta dacă o va găsi pe Eoonyeon, iar ea e deja măritată şi fericită cu Song Tae-ha. Dae-gil exclude posibilitatea ca ea să fie fericită în timp ce el trece prin toatea aceste suferinţe.

  Hwang Cheol Woong revine în Hanyang cu greu, fiind foarte rănit de pe urma luptelor cu Tae-ha şi cu soldaţii de pe insula Jeju. Trece prin faţa casei mamei sale, dar nu intră să o salute în starea în care e. Nu mai merge mult şi cade inconştient din cauza rănilor multiple. Cel care îl găseşte este ofiţerul Oh, care profită de ocazie pentru a se face remarcat, şi îl duce rapid la casa socrului său. Ministrul Lee nu este deloc îngrijorat de starea acestuia, ci doar de gândul că ceva probabil a mers prost în Jeju. Fiica sa însă este alături de soţul ei, deşi dimineaţa acesta se trezeşte şi îi spune că cea mai mare greşeală a sa a fost să se mărite cu ea. Lee îi dă un ultimatum, să ducă misiunea la bun sfârşit, ori va muri.
  Dae-gil i-a urma celui căruia îi aparţinea palanchinul, şi află cui l-a închiriat acesta. Aşa descoperă un loc unde nobilii se adună pentru a discuta, şi realizează că Tae-ha şi Eoonyeon se află probabil acolo. Chiar în acelaşi timp are loc o discuţie în contradictoriu între învăţatul Jo şi Tae-ha, ambii având idei diferite asupra ceea ce vor face de aici înainte. Jo vrea totodată ca Tae-ha să renunţe la femeia care îl însoţeşte, pentru că este un impediment în calea acestuia.

  Atunci Tae-ha se hotăreşte şi o cere de soţie pe Eoonyeon, nu prea romantic la prima încercare, dar la a doua foarte sentimental. Ea acceptă cu bucurie, fără să ştie că prima sa iubire, Dae-gil este în viaţă, şi chiar în acel moment se îndreaptă spre ei. Are loc o nuntă simplă între cei doi, oficiată chiar de soldatul Hanseom.
  Apare şi Dae-gil, ascunzându-se în spatele unui zid, unde îl vede pe Tae-ha. Este gata de atac cu cuţitul în mână când apare Eoonyeon. Cei doi par a fi foarte fericiţi, şi cuvintele generalului Choi îi vin în minte: „Dacă e fericită, ce-ai să faci?
  Nu poate fi fericită, atâta timp cât eu trec prin aceste suferinţe”
  Va avea Dae-gil puterea să-i lase pe cei doi să trăiască fericiţi fără a interveni? Faţa sa pare a spune: NU.


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-12/part-1/

   Acum este: Mier Iul 18, 2018 11:19 am