FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 10

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 10

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Mar 27, 2011 4:04 am

  Dae-gil ajunge la casa fostului sclav Kheunom, fratele lui Eonnyeon şi într-un acces de furie dezlănţuită se repede la gâtul acestuia cu cuţitul, întrebându-l furios unde este aceasta. El refuză să-i răspundă şi îi spune să-l omoare pur şi simplu, doar el este cel care i-a ucis tatăl. Dae-gil ezită să-l ucidă, dar îi face o tăietură pe faţă identică cu cea lăsată de fostul sclav din casa sa.

  Între timp Tae-ha şi Eonnyeon sunt înconjuraţi de gărzi şi par a nu avea nici o şansă de scăpare. Dar Tae-ha îi doboară pe toţi şi apoi este rănit de o săgeată încercând să o protejeze pe Eonnyeon.
  Pe insula Jeju, soldatul Hanseom, împreună cu prinţul Seok-gyun în braţe şi cu doamna de la curte fug în continuare. În cele din urmă el îi dă prinţul, şi îi spune că un asasin se află pe urmele lor. De abia acum ea începe să creadă în el şi îl urmează.
  Cheol-woong se află pe urmele celor trei, la fel şi Tae-ha şi Eonnyeon. În peşteră cei doi se opresc, iar Eonnyeon îi îngrijeşte rana de la braţ. Acesta îi povesteşte despre prinţul Seok-gyun, că este urmărit pentru a fi ucis, şi că el doreşte să-l facă viitorul rege, după dorinţa fostului prinţ moştenitor Seohyun. Ea îi urează să reuşească să schimbe lumea, şi îi spune să o lase în urmă pentru că nu doreşte să-l încetinească. Dar Tae-ha îi promite că vor merge împreună de acum înainte, şi îi oferă mâna pe care ea o acceptă.
  Înapoi la Dae-gil şi Kheunom; apar gărzile acestuia care au prins-o pe Seol-hwa şi o ameninţă cu cuţitul. Dae-gil scapă repede de ei, şi revine la interogatoriul fulger.
  Kheunom îi povesteşte de ce a făcut ce a făcut acum zece ani. Dae-gil vroia să se însoare cu Eonnyeon, şi îi spune acest lucru tatălui său. Furios, acesta dă ordin ca sclava să fie torturată pentru că a îndrăznit să-i seducă fiul. Kheunom nu poate privi cum sora sa este pe moarte şi îl imploră pe tatăl lui Dae-gil să o lase în viaţă. Văzând că acesta e neînduplecat…ATENŢIE…îl roagă ca de la un fiu către tatăl său. Aflăm astfel că Kheunom este fiul nelegitim al tatălui lui Dae-gil cu o sclavă, iar Eonnyeon este sora vitregă a acestuia. Aşadar, Kheunom şi Dae-gil sunt fraţi vitregi. Kheunom îl ucide atunci pe tatăl său, şi al lui Dae-gil şi îşi salvează astfel sora.
  Dae-gil este stupefiat la auzul acestor vorbe, dar bomba cade când Kheunom îi spune să o uite pe sora sa, pentru că aceasta s-a căsătorit cu fostul general Song Tae-ha. Aceasta este lovitura de graţie pentru Dae-gil căruia lacrimile încep să-i curgă pe obraji. Nici nu mai aude ce îi spune Kheunom mai departe, să o lase pe Eonnyeon în pace pentru că este nevinovată. Apoi acesta îşi înfinge singur cuţitul lui Dae-gil în stomac şi, înainte de a-şi da ultima suflare, îi spune „fratele meu…” lui Dae-gil.

  Dae-gil este dărâmat atât la propriu cât şi la figurat de cele auzite, iar Seol-hwa se află lângă el încercând să-l consoleze, şi luându-i mâna însângerată în ale ei. La kilometri distanţă Tae-ha o ţine de mână pe Eonnyeon
  Soldatul Hanseom împreună cu doamna de la curte şi cu micul prinţ se opresc pentru a se odihni. El îi explică că în tot acest timp a trebuit să se prefacă că este un nemernic ca să poată fi aproape de prinţ şi să-l apere. Acesta a fost un ordin primit de la generalul Song Tae-ha, care i-a cerut să-l trădeze pe el şi pe camarazii săi şi să aibă grijă de prinţ până când se v-or reîntâlni. Din păcate, ei sunt zăriţi de Cheol-woong care aruncă un lemn ascuţit care îi străpunge spatele doamnei Jang. Aceasta moare iar Hanseom este în agonie, femeia pe care o iubeşte moare chiar în faţa lui.
  Nu este însă timp de jelit, pentru că Cheol-woong este pe urmele sale. În cele din urmă este ajuns, iar cei doi pornesc într-o luptă aprigă, Cheol-woong fiind determinat să-l ucidă pe prinţul nevinovat. Apare însă la timp Tae-ha, care îi cere asasinului să înceteze şi să plece, dacă vrea să scape cu viaţă. Lupta este însă inevitabilă, încrâncenarea şi ura lui Cheol-woong pentru Tae-ha fiind atât de evidente. Cel care câştigă lupta este Tae-ha, dar îl cruţă pe fostul său prieten.

  Între timp îi revedem pe Dae-gil şi Seol-hwa. El este beat şi merge în gol pe o cărare din pădure, cu Seol-hwa în spatele său. Ea încearcă să-l înveselească, cântând şi dansând, dar Dae-gil este impasibil, chiar şi când ea îi spune să trăiască alături de ea:
  „Trăieşte cu mine, frate. E mai bine să trăieşti cu o femeie amuzantă decât cu una frumoasă”; o dovadă clară a sentimentelor ei pentru el.
  Dintr-o dată în faţa lui apare imaginea lui Eonnyeon, extrem de frumoasă şi cu aspectul unei femei măritate. Pare că îşi ia rămas bun de la el, întorcându-se mereu cu faţa spre el, dar continuând să meargă mai departe cu tristeţe pe chip.
  Tae-ha îi lasă pe Hanseom şi prinţ la barcă şi se întoarce după Eonnyeon, pe care o lăsase în urmă pentru a nu-l încetini. Ea l-a aşteptat, mai ales pentru că el şi-a lăsat sabia în urmă, semn că se va întoarce. Copleşit de sentimente o trage spre el şi o îmbrăţişează, după care o sărută, iar ea răspunde sărutului. E evident că cei doi şi-au exprimat în sfârşit sentimentele pe care şi le purtau adânc în inimă.

  Înapoi la Dae-gil; imaginea lui Eonnyeon se îndepărtează şi dispare treptat, iar el rămâne cu mâna întinsă după ea, holbându-se la cărarea goală.
  Expresia chipului său frânt de suferinţă se transformă dintr-o dată într-una rece şi diabolică care îţi face pielea găină.
  CE ARE DE GÂND SĂ FACĂ DAE-GIL?Nu pierdeţi episodul următor.


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-10/part-1/

   Acum este: Joi Iun 21, 2018 10:29 pm