FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 9

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 9

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Mar 27, 2011 4:03 am

  In apropierea portului, Eonnyeon, alaturi de Song Tae-ha, este luata prin surprindere de asasina din Qing, femeia trimisa de Lordul Choi, cel cu care Eonnyeon se casatorise la indemnul fratelui ei. Aceasta incearca din nou s-o omoare, insa abilitatile de lupta ale lui Tae-ha o scapa de pumnalul asasinei. Cu toate acestea, in timpul luptei, bentita lui Tae-ha este taiata, iar Eonnyeon ramane stupefiata in momentul in care zareste semnul 奴 (sclav) de pe fruntea acestuia.
  La vederea semnului, ii revin in minte imagini de acum 10 ani, cand ea impreuna cu fratele ei au fugit de pe proprietatea familiei nobilului Lee Dae-gil. Pentru a putea trai ca oameni normali, cei 2 frati si-au ars semnul, simbol al sclaviei, cu fierul inrosit.

  Dae-gil, dupa ce aflase ruta acestora, continua sa fie pe urmele lor, dar este oprit din drumul sau de Baekho, carea avea ordin de la fratele lui Eonnyeon sa il omoare cu orice pret.
  In timpul confruntarii, Baekho scoate la iveala portretul lui Eonnyeon, iar Dae-gil ramane impietrit. In timp ce sabia lui Baekho urma sa il ucida pe Dae-gil, Generalul Choi arunca o sulita care il lasa pe garda de corp fara suflare. Daegil ramane cu aceleasi intrebari fara raspuns…el incearca sa caute un indiciu care sa il duca pe urmele femeii iubite. Placuta de identificare, din lemn, hopae (호패), care apartinuse lui Baekho ii arata locatia unde ar putea s-o gaseasca. Nimeni si nimic nu-l mai putea opri.

  Inapoi in capitala, Lee Gyeong-shik primeste o scrisoare din partea ginerelui sau, Hwang Cheolwoong care il informeaza de asasinarea lui Im Young Ho.

  Pe mare, in drum spre insula Jeju, Eonnyeon ii pune tot felul de intrebari lui Song Tae-ha, intrebari legate de semnul pe care l-a vazut si de calatoria pe care o faceau impreuna. Ea nu poate ignora ce i-a fost ascuns. Cei doi se apropie unul de celalalt tot mai mult.
  Acelasi lucru se intampla si cu sclavul Eopbok care se apropie tot mai mult de Chobok.
  Printr-o strangere de mana, sclava Chobok ii spune sa nu mai stea pe ganduri si ca, pentru cauza lor, nu poate exista ezitare, chiar si atunci cand va trebui sa lucreze impreuna cu persoane care aveau sa profite.

  In ziua urmatoare, Dae-gil, ajuns in locul indicat pe hopae o insarcineaza pe Seolhwa sa intrebe prin imprejurimi daca lumea cunoaste pe cineva cu numele de Baekho, iar daca afla unde locuia acesta, sa se intereseze daca in acea casa traieste si un sclav cu numele de Keunnom.

  Viata printului Seokgyeon este pusa in pericol. Soldatul Hanseom isi da seama ca trebuie sa actioneze imediat ce il zareste pe Cheolwoong. El il ia pe micul print din bratele Doamnei de la Curte si fuge impreuna cu acesta. Song Tae-ha ajunge prea tarziu si este incercuit de mai multi soldati.
  Dae-gil se afla poate la cativa metri distanta de cel care i-a ucis familia si desfigurat fata. Poate in acelasi loc se afla si Eonnyeon, dar alaturi de Song Tae-ha. Oare cum va fi confruntarea cu trecutul sau?


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-9/part-1/

   Acum este: Joi Iun 21, 2018 10:30 pm