FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 8

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 8

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Mar 27, 2011 4:01 am

  Episodul trecut s-a terminat cu imaginile celor doi oponenţi, fiecare cu o femeie în spate. Tae-ha o poartă pe Eonnyeon, aceasta fiind rănită şi epuizată. Piatra atât de importantă pentru ea rămâne undeva în spate, ca un semn. Dae-gil o poartă pe Seol-hwa, ametită de bautură şi la rândul ei epuizată de gândul că a fost abandonată.
  Amintirile lui Dae-gil cu femeia iubită îşi fac apariţia; o plimbare cu Eonnyeon în spate este o scenă emotionanta din trecutul împărţit de cei doi. Tânărul nobil îi promite femeii iubite că va crea o lume în care discriminarea între oameni va dispărea, iar ei doi vor putea trăi fericiţi.

  A doua zi e ziua socotelilor in care Seol-hwa trebuie să spună ce-a făcut cu caii şi cu banii. Cei trei isi pierd rabdarea iar aceasta pleaca în lacrimi.
  Tae-ha şi Eonnyeon găsesc adăpost în casa unui fost general (interpretat de actorul Jung Ho Bin-Munno din Queen Seondeok). Tae-ha îi povesteşte ce s-a întâmplat cu Im Young Ho, şi anume că acesta a fost ucis de Hwang Cheol Woong şi îi spune că intenţionează să plece spre insula Jeju pentru a-l salva pe prinţul Seok-gyun.

  Foştii subordonaţi ai lui Song Tae-ha, în prezent sclavi, primesc mesaje de la nobilul Jo, pe care le citesc iar apoi le înghit. Mesajele vin de la defunctul Im Young Ho. Împreună, aceştia visau la o nouă lume.

  Eonnyeon se schimbă în haine noi, primite de la Tae-ha, pentru a nu mai atrage atenţia în hainele de doliu şi părul tuns. Observă că pierduse mult iubita pietricică şi inevitabil îşi aduce aminte de trecutul ei alături de Dae-gil
  La locuinţa generalului îşi face apariţia Cheol Woong. Între timp Tae-ha şi Eoonyeon fug îmbrăcaţi în haine de nobili, iar generalul încearcă să tragă de timp. Din păcate este ucis de fostul său subordonat, acum criminal cu sânge rece.

  Fratele lui Eoonyeon află de la Baek-ho că sora sa este acum măritată cu Song Tae-ha, dar şi că vestitul vânător de sclavi, Lee Dae-gil se află pe urmele lor. Acesta îi ordonă lui Baek-ho să-l ucidă pe Dae-gil cu orice preţ.

  Seol-hwa hoinăreşte în căutare de mâncare, dar din păcate cade din nou în mâinile celor din trupa de dans. Dae-gil vede cum este târâtă de către aceştia şi îşi aminteşte o scena similara petrecuta in timpul războiului cu manciurienii. Reuseste insă să o salveze.
  Tae-ha şi Eoonyeon se cazează la un han, iar el o roagă să-l însoţească pe insula Jeju. Desi ea îi spune că nu doreşte să ii pericliteze misiunea, el îşi exprimă dorinţa de a o proteja. Între cei doi pare că se infiripă o relatie sentimentală. A doua zi sunt gata de plecare spre Jeju, iar Dae-gil este din nou pe urmele lor,după ce aflase ruta acestoa. Apare şi asasina care, dintr-o mişcare, dezvaluie de pe fruntea lui Tae-ha simbolul 奴 (sclav). Eoonyeon este stupefiata!


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-8/part-1/

   Acum este: Dum Iun 24, 2018 12:10 am