FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 6

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 6

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Lun Mar 14, 2011 6:27 am

  Tae-ha e conştient că vor fi prinşi dacă încearcă să fugă călare, aşa că trimite un cal să-i inducă încă odată în eroare pe urmăritorii lor. Împreună cu Eonnyeon pleacă prin munţi ştiind că aşa le va fi greu să le ia urma. Dae-gil ajunge la han şi îşi pune urechea pe pământ, aşa că porneşte pe urmele calului, doar pentru a descoperi că a fost încă odată păcălit.

  La insistenţele lui Eonnyeon, care dorea să afle de ce este Tae-ha urmărit, acesta îi spune că urmăritorii sunt pe urmele amândurora, şi că e posibil ca el să fie urmărit, dar nu fuge, ci doar se grăbeşte să ajungă undeva. Îi mai spune că urmăritorii sunt vânători de sclavi, şi acest lucru o face să se panicheze uşor.
  „Eu nu sunt sclavă, sigur nu sunt pe urmele mele.”
  „Nici eu nu sunt sclav.”
  Ambii neagă că ar fi sclavi, deşi ambii au fost. Eonnyeon a fost sclavă, în prezent femeie liberă, dar durerea ei încă o înlănţuieşte, Tae-ha a fost liber şi apoi sclav, dar în inima lui niciodată nu s-a simţit ca un sclav. Într-un fel ambii se mint pe sine, dar şi unul pe celălalt.


  Eonnyeon decide să nu-l mai urmeze pe Tae-ha, pentru că se teme că acesta e cu adevărat sclav. El nu o poate lăsa să plece de teamă ca ea să nu-i desconspire direcţia. În cele din urmă cad de acord să meargă împreună până în Chungju.

  Dae-gil vine cu ideea de a merge la o bibliotecă locală unde să afle mai multe despre trecutul lui Song Tae-ha, şi aşa, posibila lui destinaţie. Pozând în oficiali aflaţi în misiune reuşesc să citească documente importante despre trecutul lui Tae-ha.

  Printr-o serie de flashback-uri aflăm detalii despre trecutul tumultos al lui Tae-ha. După moartea prinţului moştenitor So-hyeon, acesta sfidează decretul regal legat de perioada de doliu, care în mod normal trebuie să dureze 3 ani, şi a durat doar 3 zile. Acest lucru a dus la un complot împotriva sa, acuzat de furtul grânelor statului este torturat şi apoi devine sclav. Însă prada cea mare pe care o urmăreşte Lee Gyeong Shik este consilierul Im Young Ho, şi totodată maestrul lui Tae-ha, care renunţă la funcţia sa şi se retrage în Chungju în schimbul cruţării vieţii lui Tae-ha.

  Înapoi în Hanyang, Cheol-woong este eliberat din închisoare şi acceptă să facă tot cei îi spune socrul său, asta însemnând asasinarea lui Im Young Ho şi a prinţului Seok-gyeon de pe insula Jeju.
  Eonnyeon şi Tae-ha găsesc adăpost în şopronul unui bătrân, dar acesta cheamă gărzile; fiind în prealabil avertizat de Dae-gil să anunţe dacă vede un bărbat cu o femeie în haine de doliu. Gărzile îşi fac apariţia, dar Tae-ha reuşeşte să scape de aceştia şi fug din nou. În piaţă se despart pentru a scăpa mai uşor, dar imaginea ei este bătătoare la ochi pentru gărzi, şi este prinsă. Apare şi asasina Yoon-ji, cea însărcinată cu capturarea lui Eonnyeonn de către soţul nobil al acesteia. Tae-ha revine şi o salvează o dată în plus.

  Cei doi se despart încă odată, şi Tae-ha porneşte spre casa lui Im Young Ho. Primul care ajunge acolo însă, este Cheol-woong, care îl ucide pe bătrân, apoi ajunge şi Tae-ha şi constată cu stupoare că vechiul său camarad este cel care i-a ucis maestrul. Începe o luptă crâncenă în doi, care se transformă într-o luptă triplă, odată cu apariţia lui Dae-gil. Apare şi generalul Choi, aşa că avem parte de două lupte, Choi cu Cheol-woong şi Dae-gil cu Tae-ha.

  În piaţă Eonnyeon este urmărită de Baek-ho şi foloseşte fluierul pentru al chema pe Tae-ha în ajutor. Acesta renunţă la luptă şi fuge să o ajute pe aceasta, desigur cu Dae-gil pe urmele sale. Acesta o ia pe scurtătură cu gândul să-i iasă direct acestuia în faţă.
  Eonnyeon fuge de Baek-ho, Tae-ha fuge spre Eonnyeon, şi Dae-gil fuge spre Tae-ha, toţi trei pe punctul de a intersecta. Se vor vedea cei doi? Rămâne să vedeţi în următorul episod.


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-6/part-1/

   Acum este: Dum Iun 24, 2018 12:08 am