FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 4

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 4

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Lun Mar 14, 2011 6:25 am

  Seol-hwa refuză să plece din calea lui Dae-gil, şi îl roagă să o ia cu ei în misiunea de a-l prinde pe Song Tae-ha. Pe când Dae-gil se pregăteşte să-şi întoarcă calul, sclavul Eop-bok îl împuşcă cu o muschetă. Acesta este doar rănit şi Choi împreună cu Wang-son fug pe urmele vinovatului, fără a-l prinde însă.


  Între timp, într-o peşteră de lângă un templu, Hye-won are grijă de rănile lui Tae-ha. Acesta este inconştient şi visează evenimentele petrecute în timpul războiului Manchu. Amintirile groaznice cu soţia şi fiul care au murit îi revin în minte. Hye-won încearcă să-i desprindă sabia din mână şi îl atinge. Atingerea ei îl trezeşte imediat din starea de visare repezindu-se cu sabia la gâtul acesteia. E nevoie de câteva momente pentru ca el să-şi dea seama că este pe punctul de a o sufoca şi îşi cere scuze. Hye-won îl roagă să mai rămână un timp în peştera de la templu, un loc sigur, iar rănile sale sunt serioase.

  În Hanyang aflăm că Hwang Chul-woong este ginerele consilierului guvernamental de stânga, Lee Gyeong-shik şi că soţia sa este o femeie cu handicap. Chul-woong primeşte ordin de la socrul său să-i asasineze pe mentorul lui Tae-ha, Im Young-ho, şi pe prinţul Seok-gyun înainte ca Tae-ha să ajungă la ei, dar refuză. Refuzul său se datorează faptului că Tae-ha ii salvase viaţa în timpul războiului Manchu. Pentru refuzul său este închis în temniţă.


  Lee Gyeong-shik îl cheamă pe Dae-gil şi îi dă misiunea de a-l prinde pe Song Tae-ha, viu sau mort, oferindu-i o sumă foarte mare de bani drept recompensă. Pentru asta, Dae-gil are o lună la dispoziţie sau va fi omorât. Împreună cu echipa sa pun la cale planul de bătaie; îi iau urma lui Tae-ha până la mormântul prinţului So-hyun şi bănuiesc că acesta se poate afla la vreun templu prin apropiere.

  La templu, Hye-won execută un ritual budist pentru sufletul celor morţi şi îşi taie părul ca o ofrandă pentru sufletul celui pe care l-a iubit. Tae-ha mulţumeşte călugărului budist pentru ajutor şi pleacă. Garda de corp Baek-ho îşi face apariţia la templu gata să o ducă pe Hye-won înapoi la fratele ei. Tae-ha se întoarce şi o salvează pe Hye-won, propunându-i în acelaşi timp să meargă cu el spre Chunju.

  Dae-gil şi ai lui ajung la templu, la scurt timp după ce Tae-ha şi Hye-won au părăsisera locul. Seol-hwa simte parfum de femeie în altar şi îl informează pe Dae-gil că probabil fugarul fuge împreună cu o femeie. Cei patru pleacă imediat călare pe urmele celor doi, ajungându-i din urmă lângă un râu. Cei doi se află într-o barcă.
  De pe mal, Dae-gil se pregăteşte să tragă cu arcul spre Tae-ha, acesta îl observă şi se postează în faţa lui Hye-won pentru a o proteja. Apoi…exact când Dae-gil e pe cale să tragă, lasă arcul jos şi slăbeşte strânsoarea acestuia, Hye-won protejându-se cu ajutorul lui Tae-ha. A recunoscut-o Dae-gil pe Eonnyeon, sau ea pe el? Rămâne de văzut în episodul următor.


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-4/part-1/

   Acum este: Dum Apr 22, 2018 7:10 am