FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Epsidoul 2

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Epsidoul 2

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Sam Feb 26, 2011 8:18 am

  Wang-son îl informează pe Dae-gil că ştie unde o poate găsi pe Eonnyeon iar acesta pleacă călare spre locul unde, chipurile, aceasta ar fi fost văzută, fără să ştie că în exact acelaşi moment ea este pe punctul de a se mărita cu un nobil.

  Ajuns acolo, Dae-gil realizează că a fost păcălit de Cheon Ji Ho, fostul său mentor şi vânător de sclavi la rândul său. Acesta împreună cu oamenii lui îl atacă pe Dae-gil iar acesta, dezamăgit şi furios în acelaşi timp îi culcă la pământ pe toţi şi îi pune sabia la gât fostului său mentor. Este chiar pe punctul de a-l ucide, dar intervine generalul Choi care îi spune că nu merită să-l ucidă. Dae-gil îşi descarcă furia pe generalul Choi într-o luptă ca între camarazi, iar acesta îl sfătuieşte să renunţe odată la căutarea lui Eonnyeon pentru că este fără sorţi de izbândă.
  În acelaşi timp Eonnyeon se numeşte Kim Hye Won şi este nevoită să se mărite cu un nobil bogat. În camera ei îşi aminteşte de vremurile în care era sclavă în casa lui Dae-gil, şi acesta îi promisese că va schimba lumea şi se va însura cu ea în ciuda diferenţelor de statut social. Fratele ei o sfătuieşte să uite trecutul şi să aibă o viaţă fericită de acum înainte, dar Eonnyeon nu poate uita că stăpânul ei a murit din cauza lor.

  Hye Won îi promite fratelui ei că va fi fericită dacă şi el va fi la fel, şi fuge din casa noului ei soţ îmbrăcată în haine bărbăteşti. Toată lumea este pe urmele ei, atât oamenii soţului ei cât şi Baek-ho, mâna dreaptă a fratelui.  La palat regelui Injo i se aduce la cunoştinţă că cineva împrăştie în rândul populaţiei schiţe în care sunt sugerate atrocităţi în rândul copiilor, petrecute pe insula Jeju. Oamenii cred că insula Jeju a fost lovită de o plagă, dar schiţele sugerează că oamenii de acolo au fost otrăviţi, iar efectele au părut ca ale unei boli, la fel ca în cazul prinţului decedat So-hyun. Astfel se speculează că toţi copiii au fost ucişi cu scopul ca urmaşii prinţului So-hyun, aflaţi în exil, să fie nimiciţi. Doi dintre fii acestuia au fost asasinaţi şi doar unul mai este în viaţă, şi se sugerează că regele Injo doreşte să-l ucidă şi pe ultimul. În spatele acestor acţiuni poate sta chiar unul dintre miniştrii influenţi la curtea regală.

  La grajdurile guvernamentale sclavii pun la cale un plan de evadare, dar Song Tae-ha este exclus şi chiar bătut, însă nu ripostează. Rămas singur citeşte o scrisoare primită de la prinţul So-hyun căruia Tae-ha i-a fost vasal loial în Qing, şi îşi aminteşte de războiul în care a luptat alături de prinţ. Însă prinţul murise după revenirea în Coreea, iar el era acum sclav al guvernului.

  Sclavii reuşesc să fugă şi la fel face şi Tae-ha, dar este observat de Dae-gil şi generalul Choi care fuseseră trimişi să prindă sclavii fugari. Dae-gil şi Tae-ha se tatonează şi se pregătesc de luptă, fiecare cu sabia lui în mână în iarba înaltă. Se anunţă o luptă încrâncenată între cei doi care se privesc în ochii şi se năpustesc unul asupra celuilalt.


  http://www.mysoju.com/korean-drama/chuno/episode-2/part-1/

   Acum este: Sam Mai 26, 2018 10:53 pm