FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 2

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 2

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Sam Feb 20, 2010 12:57 am

  Pe cand investiga cazul cu care fusese insarcinata, Chae Ock se intalneste cu 2 necunoscuti care par sa caute la randul lor infractori.

  Chae Ock reuseste sa afle din investigatii identitatea lui Mah Chuk-Ji si a sotiei sale, acestia parand sa aiba legaturi cu o banda de talhari. Chae Ock pleaca singura sa ii prinda pe banditi, generand ingrijorarea lui Yoo, care vine dupa ea, insa aici il gaseste pe necunoscutul care venise si el sa ii recupereze sacul cu bani furat.
  In incercarea de a o proteja pe Chae Ock, Yoon se lupta cu necunosctutul si este surprins ca acesta ii recunoaste stilul de lupta…

  Pentru Yoon ramane intrebarea cum este cu putinta, singurul care putea face aceasta deosebire fiind maestrul de la care invatase, si care nu mai era in viata..

  Dupa aceasta intalnire misterioasa Chae Ock isi rememoreaza clipe din copilarie si, incercand sa scape de aminitirile care o bantuie se scufunda in apa unui lac….
  Suntem purtati cu 15 ani in urma, in 1679, in resedinta lui Jang Il Soon, care isi invata copiii, pe Jae Hui si pe Jae Mo, intelesul lucrurilor adanci despre oameni si viata. Tatal Jang il soon este considerat tradator si ucis…

  Fratele insa, desi promite tatalui sa aiba grija de sora lui o pierde in goana de a scapa de urmaritori si ramane doar cu o bucata din hainele pe care aceasta le purta….

  Pe cand se intoarcere la Biroul de politie, Yoon, care o asteptase ingrijorat pe Chae Ock, o provoaca la lupta , intreband-o daca el inseamna ceva pentru ea, dupa tot acest timp?

  Suntem din nou purtati in urma cu 15 ani, in provincia Hwang Hae, unde il vedem pe copilul Yoon HB, care are parte de o copilarie nefericita din cauza provenientei sale sociale. Aici face cunostinta cu Jae Hui….
  Tatal lui Yoon este magistrat, insa relatia pe care o are cu mama lui Yoon nu este una acceptata de societate.
  Lacrimile mamei si fiului reflecta o povara prea grea de purtat, intr-o scena emotionanta….
  Incepem sa intelegem legatura profunda dintre Jae Hui si Yoon…

  Copilul Yoon invata prea devreme si prin multa suferinta ce inseamna sa fii puternic si sa lupti pentru visele tale.

  In ultima discutie a lui Yoon cu tatal sau, il informeaza ca va lucra la biroul de politie pentru generalul Joh Seh-Ook si il roaga sa ii permita sa o ia si pe Jae Hui, schimbandu-i numele in Jae Ock.

   Acum este: Dum Apr 22, 2018 7:19 am