FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 11

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 21
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 11

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Dum Mar 21, 2010 1:44 am

  Yoon este trimis sa il captureze pe liderul rebelilor, Jang, inainte ca Chae Ock sa il poata salva; planul acesteia de
  a lansa zvonul ca este sora mai mica a lui Jang, si ca a pornit propria razmerita pare sa functioneze, cand liderul rebelilor isi face aparitia insotit de cei mai de incredere oameni ai sai…

  Intre timp isi fac aparitia ofiterii biroului de politie, in frunte cu Yoon. In timpul confruntarilor dintre taberele adverse Gak Chul este ranit mortal. Jang este la randul lui impuscat insa reuseste sa fuga.

  Chae Ock il urmareste pe Jang, in timpul luptei dintre cei doi Chae Ock isi pierde echilibrul si aluneca; Jang incearca sa o salveze insa cad impreuna intr-o pestera subterana.

  La palat are loc o sedinta in care se dezbate decizia referitoare la permiterea schimburilor comerciale cu strainii in schimbul acceptarii accesului corabiilor acestora in apele din apropierea capitalei.
  Seful sectiei de politie isi aminteste de discutia avuta cu chestorul referitoare la ingrijorarea generata de influenta acestor straini in zona din preajma capitalei.

  Sunt dezvaluite rezultatele investigatiei cu privire la decimarea satului de leprosi: concluzia anchetei este ca ranile care le pricinuisera moartea au fost provocate de sabii de provenienta japoneza.

  Grav ranit, Jang pare sa suporte cu greu durerea, starea sa inrautatindu-se vizibil; Nereusind sa gaseasca o cale de iesire din pestera, Chae Ock trage un foc semnalizand locatia unde se aflau.

   Acum este: Mier Iul 18, 2018 11:17 am