FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 9

  Distribuiţi
  avatar
  michelle
  Membru
  Membru

  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 22
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  Episodul 9

  Mesaj  michelle la data de Mar Iun 05, 2012 4:50 am

  Chun-Doong ezită , însă, şi nu-l va ucide pe nobilul Kim, cel pe care-l credea duşmanul profesorului său, dar va avea şi un alt motiv pentru care nu o va face, prietenia cu fiul său. Din contră, îl va lăsa să plece şi chiar îl va ajuta să ajungă la barca unde îl aşteptau însoţitorul şi Gwi-Dong care-i va mulţumi. Trec zece ani şi trebuie să recunoaştem că revolta a adus schimbări în viaţa unora, poate chiar a tuturor. Vom avea de-a face cu oameni maturi, cu oameni cu preocupări noi, cu prietenii vechi sau noi, toate acestea într-un conglomerat divers şi neordonat.După cum îl ştim, Gwi-Dong nu şi-a schimbat prea mult comportamentul, el a rămas şi în continuare bărbatul haotic, dezordonat şi nonconformist. Le crează destule bătăi de cap superiorilor săi, care în zadar încearcă să-l acopere ori de câte ori este nevoie. Fostul magistrat, exilat timp de şapte ani, cu hainele peticite vine la cazarma unde este responsabil Gwi-Dong să ceară acestuia ceva de mâncare şi nişte bani. Mergâng acasă, Gwi-Dong îi povesteşte nobilului Kim şi soţiei acestuia despre fostul magistrat, dar nobilul nici nu vrea să audă, însă îl întreabă pe acesta ce mai ştie de Chun-Doong, în afară de faptul că merge mereu în China, deoarece vrea să nu rămână dator pentru că i-a salvat viaţa acum zece ani, şi doreşte să-l ajute să devină translator oficial de limba chineză. Însă se vede treaba că nu putem spune acelaşi lucru despre Chung-Doong care ajuns negustor, face călătorii în China să aducă mărfuri pe care le administrează împreună cu Dong-Nyeo, care este foarte preocupată de răzbunarea părintelui ei.
  Odată venit din China, Chun-Doong aduce şi câteva daruri pentru câţiva oameni dragi lui căruia îi face o deosebită plăcere să meargă să-I viziteze şi să le ofere cele cu grijă cumpărate pentru ei, ca să-I vadă mulţumiţi şi fericiţi. Seara se întâlneşte cu prietenul său,Gwi-Dong cu care merge să bea împreună un pahar la casa de gisaeng, unde Chun-Doong are placuta surpriză să afle că fata care-I acompania fusese colegă cu Dong-Nyeo în urmă cu zece ani. Dar întâlnirea lor ca urmare a revederii este întreruptă de venirea unor soldaţi de la garnizoană să-i spună lui Gwi-Dong despre un eveniment neprevăzut, pentru care trebuie să meargă urgent la post. Evenimentul consta într-o crimă, şi anume cel găsit mort era nimeni altul decât cărturarul Lee, cel care-I trădase pe profesorul Sung şi pe toţi cei cu care se întâlnea. Moartea suspectă a acestuia va fi verificată şi anchetată de toţi cei aflaţi în garnizoana lui Gwi-Dong. Unul dintre superiorii lui Gwi-Dong va apela până şi la ajutorul lui Kuk-Ji. Se pare totuşi că această crimă are ecouri în trecut, în trecutul evenimentului petrecut acum zece ani, când profesorul Sung şi alt cărturar au fost asasinaţi. Tot ţinutul vuieşte de bârfele care nu mai contenesc să apară pe seama morţii cărturarului Lee. Toţi cei care-l revăd pe Chun-Doong se bucură la vederea lui şi-i împărtăşesc ca niciodată şi bune şi rele pentru că se pare că se simt în largul lor alături de el, cel pe care câteodată îl cuprinde nostalgia trecerii vremii, merge nestingherit pe străzi parcă amintindu-şi cele petrecute şi întâmplate în trecut. Un trecut pe care încă-l resimte apăsător.
  Toţi cei care-l revăd pe Chun-Doong se bucură la vederea lui şi-i împărtăşesc ca niciodată şi bune şi rele pentru că se pare că se simt în largul lor alături de el, cel pe care câteodată îl cuprinde nostalgia trecerii vremii, merge nestingherit pe străzi parcă amintindu-şi cele petrecute şi întâmplate în trecut. Un trecut pe care încă-l resimte apăsător.

   Acum este: Sam Mai 26, 2018 10:54 pm