FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 8

  Distribuiţi
  avatar
  michelle
  Membru
  Membru

  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 23
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  Episodul 8

  Mesaj  michelle la data de Mar Iun 05, 2012 4:48 am

  Dal-Yi împreună cu Chun-Doong fug din sat şi ajutaţi de mama lui Boot-Deul se stabilesc temporar la casa lui Bong-Sam, un culegător de ierburi. Nici până la momentul de faţă făptaşul nu e de găsit, deşi suspectul ar fi vânătorul Kang. În mâinile soldaţilor cade şi şeful cerşetorilor, Kuk-Ji, care va fi trimis în temniţa rebelilor. În timpul acesta Gwi-Dong merge la taverna unde lucra Mak-Soon şi se deghizează în gisaeng pentru a-i fi mai uşor să pătrundă în casa de gisaeng unde era Dong-Nyeo. Când îl vede doica rămâne atât de surprinsă că nu mai ştie ce să creadă despre tânărul stăpân. Ce este drept, că arăta foarte bine îmbrăcat în hainele de gisaeng. Află că Dong-Nyeo va fi pregătită spre a fi dată în acea seară cărturarului Lee.
  Magistratul îşi revine repede, iar guvernatorul venit spre a vedea care este situaţia, pare deranjat şi nervos de cele întâmplate. Nobilul Kim va fi informat de guvernator că petiţia a ajuns la palat, şi deocamdată se doreşte aflarea asasinării profesorului Sung. Deşi a promis că-l va ajuta, Pan-Sol, prietenul lui Gwi-Dong va bate în retragere şi-l va lăsa pe tânăr alături de încă un camarad şi Chun-Doong, care-l vor ajuta să o scoată pe Dong-Nyeo din casa de plăceri. Planul băieţilor dă roade şi isteţimea lor îi ajută să o scape pe fată din casa plăcerilor, ajungâng cu bine la tavernă, unde va fi dată în grija lui Mak-Soon.
  Ţăranii au început revolta atacând poarta prefecturii şi pe oricine era nobil, aceştia erau ajutaţi şi de grupul de vânători care imobilizează soldaţii, atacându-i din spate. Merg apoi cu toţii la magistratură, dar cum era de aşteptat, cel vinovat de toate acestea tocmai fugise înaintea începerii acestor evenimente. Nobilul Kim este atacat cu pietre şi ajungâng acasă uşor târănit îi cere soţiei ca ea şi fiisa lor, Geum-Ok, să plece din ţinut. Gwi-Dong tocmai plecase de la taverna doicii unde o lăsase pe Dong-Nyeo, neaşteptându-se la acest gest din partea lui Chun-Doong care-l aştepta afară să-l ajute, să ajungă acasă deoarece ţăranii erau foarte porniţi împotriva celor din clasele sociale înalte.
  Paznicii deschid porţile temniţelor şi toţi deţinuţii sunt eliberaţi. Odată haosul creat, cerşetorii şi hoţii încep să intre prin casele nobililor şi iau tot ce apucă. Încercând să fugă la râu prin pădurea de bambus, unde spera să găsescă o barcă, nobilul Kim, Gwi-Dong şi însoţitorul acestora ajuns pentru a se odihni puţin la cabana părăsită, aşteptând să se lase întunericul ca ei să poată pleca, dar sunt prinşi din urmă de rebeli, iar cel ce va îndrepta cuţitul spre nobilul Kim, va fi chiar adevăratul său fiu, Chun-Doong, dornic de răzbunarea morţii profesorului Sung.

   Acum este: Vin Iun 22, 2018 4:16 am