FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 31

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 31

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Mai 02, 2012 9:00 am

  Gye Baek se revede cu Eun Go pentru a-i adresa o ultimă rugăminte înainte de a părăsi definitiv oraşul Sabi. În inima lui vrea să lase totul în urmă pentru liniştea de la Palat, dar speră că aceasta va fi bine apărat. Uija o aşteaptă pe Concubina Regală şi îi spune acesteia că deşi Generalul a renunţat la funcţie este îngrijorat de faptul că va reveni pe câmpul de luptă şi va fi un mare erou. O roagă ca până la ceremonia de învestire ca Regină să nu intervină orice ar fi.  Gye Baek îşi respectă cuvântul şi demisionează din funcţia de Mare General. Uija face o nouă mişcare oferindu-i funcţia de lord al oraşului Goseon. Cheung Seong nu este de acord cu faptul că Generalul nu este trimis la graniţa cu Silla şi Uija se enervează din nou arătând că ţara are şi alţi Generali. Gye Baek acceptă ordinul regal, dar fraţii lui sunt supăraţi pe alegerile lui şi mai ales pe ceea ce face Regele. Între timp Cho Yeong află şi ea despre intenţiile Regelui şi, deşi Dok Gae se bucură că vor fi departe de războaie, pentru ea asta este o veste cât se poate de rea. Urmată de alţi slujitori fideli merg la el pentru a-l ruga să nu-i lase singuri. Dae Su şi Yeon Su speră să-l oprească pe Rege şi să-şi retragă edictul regal.


  Soldaţii fideli se strâng în faţa casei Generalului şi ceea ce anticipau cândva fraţii de cruce e pe cale să se întâmple. Cho Yeong merge la Concubina Regală care acum îmbrăca straiele de Regină sperând în ajutorul ei. Însă Eun Go este de nerecunoscut şi o ameninţă cu moartea pe fosta servitoare. Cho Yeong e pregătită să moară pentru Generalul inimii ei pentru că ea ştie că nu este nici o diferenţă între exilul acestuia şi trimitearea ca lord într-un oraş îndepărtat.  Baekje are o nouă Regină în persoana fostei Consoarte Regale Mok. Dar ceremonia este întreruptă de protestul soldaţilor care sunt de partea lui Gye Baek. Uija este deranjat că în ziua încoronării Reginei au loc astfel de proteste şi cere arestarea lui Gye Baek. Între timp, în faţa Palatului e la un pas să înceapă o luptă între soldaţi altădată aliaţi. Ministrul Justiţiei îl interoghează pe Gye Baek şi aceasta cere permisiunea de a merge să le vorbească oamenilor. Ministrul Justiţiei are încredere în el şi ar vrea să-l convingă pe Rege să-l elibereze pentru puţin timp înainte ca situaţia să devină îngrijorătoare. Gye Baek e conştient acum că lucrurile pot lua o întorsătură nefavorabilă. Uija însă îl consideră un criminal atroce care trebuie să se declare vinovat pentru că din cauza lui s-a împiedicat instalarea Reginei. Dacă este nevoie, Regele va interveni chiar el. În acest moment, Eun Go nu poate fi de acord cu faptele soţului său, cu modul în care vrea să scape de Gye Baek, dar este obligată să nu se implice pentru că nu este încă Regină. Şi nimeni nu îi poate opri dorinţele Regelui incapabil să vadă situaţia reală în care ar putea băga ţara cu dorinţa lui de răzbunare. Dok Gae îi informează pe protestatarii de la porţile Palatului despre arestarea Generalului din cauza lor. Dae Su şi Yeong Su sunt cu greu opriţi să nu convingă armata să atace Palatul. Cho Yeong decide să meargă toţi trei la Ministrul Justiţiei pentru a-i vorbi. Între timp Uija anunţă că îl va executa pe Gye Baek stârnind nemulţumirea tuturor nobililor. E decis să îi ucidă pe toţi cei care i se opun. Fraţii de cruce sunt şi mai revoltaţi de deciziile Regelui care e mai mult decât un dictator.
  Situaţia s-a complicat aşa că Cho Yeong propune ca pe timpul nopţii să-l elibereze pe General din închisoare şi toţi sunt de acord. Soldaţii fideli lui Gye Baek pătrund pas cu pas spre închisoare luptând cu armata Regelui. Uija însă avea planul lui şi Generalul realizează jocul acestuia. Le cere tuturor să plece cât mai repede departe de Palat. Dar oamenii îi sunt devotaţi şi sunt gata să moară pentru el, Cho Yeong fiind principalul lui susţinător. Gye Baek acceptă să părăsească închisoarea deşi se teme de ceea ce va urma. O luptă crâncenă e la un pas de a începe pentru viaţa lui. În scurt timp, Regele îşi face apariţia. Gye Baelk e pregătit să moară pentru ca subordonaţii săi să trăiască. Şi Uija e decis să ucidă cu orice preţ. Dar în faţa sabiei lui se pune Cho Yeong care este astfel rănită sub privirile nedumerite ale tuturor. Gye Baek o ia în braţe îndurerat şi confuz. Eun Go asistă în tăcere la tot incapabilă să facă ceva, dar atunci când vede că numărul celor pregătiţi să moară pentru Gye Baek creşte se interpune în faţa sabiei Regelui rugându-l să se oprească pentru că toţi îl privesc acum. Încă o dată Regele a fost învins de fratele său căruia acum îi cere să dispară pentru totdeauna. Gye Baek îşi doreşte să facă totul pentru salvarea tinerei pe care Uija aproape a ucis-o. O strigă cerându-i să rămână în viaţă şi tânăra se trezeşte pentru el. E momentul să-i mărturisească cât de mult a aşteptat clipa în care să stea aproape de ea, cât de mult îl iubeşte. Eun Go ascultă vorbele fostei sale slujnice şi decide că a venit clipa ca acum să să renunţe cu adevărat la Gye Baek. Acesta părăseşte Palatul şi Uija nu poate să-şi ascundă invidia pe care o are pentru omul care a reuşit să cucerească inimile atâtor oameni. Îi promite însă viitoarei Regine că nu se va atinge de Gye Baek atât timp cât va fi departe de Palat.

  Au trecut doisprezece ani de la această noapte neagră pentru Baekje. În capitala Silla, Kim Chun Chu îl laudă pe Yu Shin pentru că a reuşit să recupereze treizeci din cele patruzeci de oraşe cucerite cândva de Baekje. Generalul însă recunoaşte că tocmai îndepărtarea lui Gye Baek a fost aliatul său. Aflăm că există o colaborare bună cu Tang. Împreună complotează pentru a nu recunoaşte încă pe Regina şi Prinţul Moştenitor al Baekje. Uija este revoltat că nu îi este recunoscută Regina şi tot mai nervos pe Chun Chu. Îşi doreşte şi mai mult răzbunarea acestuia, dar în ultimele bătălii deja s-a pierdut jumătate dintre soldaţii ţării. Heung Su şi Cheung Seong fac presiuni pentru rechemarea lui Gye Baek, dar Uija nu vrea încă să audă.


  În fortăreaţa Haeya Generalul şi-a refăcut viaţa. Are acum o soţie frumoasă în Cho Yeong, o fată şi un băiat şi oameni de încredere care îl ajută. Masa îi reuneşte pe toţi după ore de muncă plăcută şi istovitoare. Mok Gae este neschimbat şi mereu se plânge de ceva. Dar Gye Baek este împăcat şi liniştit alături de soţia pe care a ajuns să o iubească atât de mult. Eun Go este îngrijorată pentru că fiul ei nu este încă recunoscut ca şi Prinţ Moştenitor de Tang din cauza lui Chun Chu. La sugestia unchiului ei este de acord să ajute Silla cu informaţii despre Goguryeo. De fapt, aşa cum ea însăşi anticipează începe să-şi trădeze propria ţară. Ajutat de un soldat din tabăra lui Yu Shin, pe care îl ajutase altădată, unchiul se întâlneşte cu Generalul Silla. În schimbul recunoaşterii însă Prinţului este readus în discuţie Gye Baek. Chun Chu vrea să facă totul pentru răzbunarea fiicei şi a ginerelui său, dar Yu Shin ar dori o victorie cinstită împotriva Baekje.


  Unchiul Reginei revine la Palat dându-i vestea că a reuşit doar în schimbul informaţiilor despre Goguryeo. Dar încearcă să o determine să-l readucă pe Gye Baek la Palat sub pretextul problemelor pe care le are ţara. Eun Go este de părere că, pentru Baekje, Generalul este ca şi mort. Uija însă pune între timp în practică reformele dorite de fraţii de cruce. Situaţia de la graniţe se complică tot mai mult şi un nou oraş cade în mâna armatei Silla. Regele este nevoit să uite de vechile duşmănii şi îi roagă pe Cheong Seung şi Heung Su să-l readucă la Palat pe Gye Baek

   Acum este: Dum Apr 22, 2018 7:10 am