FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 28

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 28

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Mier Mai 02, 2012 8:54 am

  Gye Baek decide să nu asculte ordinul Regelui şi să nu îi ucidă pe fiica şi ginerele lui Chun Chu. Este arestat cu intenţia ca la întoarcerea în ţară să fie executat pentru încălcarea unui ordin regal pe câmpul de luptă. Afectat de pierdere, Chun Chu promite o răzbunare dură împotriva lui Uija. Heung Su încearcă să-l calmeze pe Rege, dar acesta atenţionează că va demonstra că Baekje se poate descurca şi fără Gye Baek.


  Acum vrea să atace Soraebolul, centrul Silla, convins de moralul ridicat al armatei. În nebunia lui pune în pericol viaţa tuturor, inclusiv a lui. ***ând descoperă forţa armatei adverse, iar singura lui salvare este tot Gye Baek căruia îi cer toţi ajutorul, inclusiv Concubina Regală. Uija este grav rănit şi la un pas de a fi ucis şi doar apariţia lui Gye Baek îl îndepărtează de pericol pentru moment. Pe câmpul de luptă, Generalul îşi reîntâlneşte fratele în tabăra Silla şi în timpul înfruntării reuşeşte, pentru moment, să-l aducă de partea lui vorbindu-i despre mama care ar suferi să-i vadă duşmani.  Reîntorşi în tabăra Baekje, starea de sănătate a Regelui este destul de gravă pentru că rana de la cap este mai serioasă decât s-ar părea. Însă se decid să păstreze toţi secretul în cea ce priveşte starea de sănătate a acestuia pentru a nu fi probleme atât în ceea ce priveşte moralul soldaţilor, dar şi pentru a evita un potenţialul atac al Silla. După mai muilte investigaţii şi tratamente toţi încep să se teamă de un potenţial deces. Regina ameninţă că-i va pedepsi pe cei responsabili uitându-se în mod direct către Eun Go. După şase zile agitaţia creşte la Palat. Pentru că Uija nu se trezeşte nobilii şi Generalii vor trebui să numească pe cineva care să preia conducerea totală a armatei, adică poziţia de Mare General. Gye Baek pare cel mai potrivit, dar decizia finală va trebui să o ia Regina. Maiestatea Sa ştie însă că este riscant şi ar putea să aibă probleme serioase cu Uija când se va trezi şi va afla de o astfel de decizie. Este însă obligată să facă ceva pentru că ţara este deja într-un război deschis cu Silla. Gye Baek vrea să refuze poziţia de Mare General, însă fraţii de cruce insistă că acum este obligat să facă asta spre binele ţării. La căpătâiul lui Uija îşi reaminteşte ultima discuţie cu el şi încă nu ştie dacă să accepte sau nu. Eun Go îi spune că furia Regelui va fi mare când se va trezi, dar cu toate acestea nu trebuie să se teamă pentru că Regele va fi atent la el toată viaţa. Îl pune pe gânduri când îi spune că acţionează aşa pentru că a comis o crimă.


  Gye Baek acceptă în cele din urmă să devină Conducătorul armatei Baekje şi primeşte învestirea chiar în sala tronului de la Regină. Dok Gae este la un pas să strice moralul soldaţilor pentru că în stilul caracteristic nu se poate abţine şi să nu vorbească cu Dae Su şi Yung Su despre starea de sănătate reală a Regelui. Cho Yeong are grijă să-l oprească la timp. Gye Baek îşi face apariţia şi uneşte la timp forţele pentru a contracara atacul Silla. Toate oraşele de la graniţă vor trebui să fie apărate cu orice preţ, iar cine nu va îndeplini ordinele va fi supus legilor marţiale. Între timp, Cho Yeong, având încrederea totală a Generalului, este trimisă din nou în secret în Goguryeo. Unindu-şi forţele pot opri Silla din ascensiune. Aşa cum era de aşteptat, vestea că Goguryeo şi Baekje se vor uni împotriva Silla îl destabilizează pe Kim Chun Chu care este nevoit să facă un pas înapoi. Însă este şi mai decis să distrugă Baekje pentru a-şi răzbuna rudele. La Palat vestea celor întâmplate pe câmpul de luptă este motiv de bucurie, dar pentru Heung Su momentul să readucă în discuţie problema Prinţului Moştenitor.


  Cheung Seung este convins să-l susţină în această cursă pe Prinţul Tae. Generalul decide însă să fie neutru în acest joc politic. Concubina Regală este însă îngrijorată că pierde teren şi merge să ceară sfatul Preotesei. Sinyeo o asigură că Uija se va trezi în ***ând şi nu trebuie să se teamă. Suferă pentru că a masacrat oameni nevinovaţi. Înfruntarea dintre cele două Regine continuă în curtea Palatului.


  Disperată, Concubina Regală apelează la fosta ei servitoare pentru a se întâlni cu Gye Baek. Generalul îi respinsese deja o scrisoare şi dădea de înţeles că nu îşi doreşte să o vadă. Concubina Regală îi spune lui Gye Baek că trebuie să o ajute pentru că numai aşa, prin numirea lui Hyo prinţ Moştenitor, ea se va putea întoarce lângă el. Îşi cere iertare că a căzut în cursa întinsă de Uija şi i-a devenit soţie. Este momentul sa afle despre intriga Regelui care a pus totul la cale astfel încât să o aibă pe Eun Go. Evenimentele din trecut sunt văzute acum într-o altă lumină de General. Se simte trădat când află că până şi fraţii lui de sânge ştiau adevărul. Merge la patul lui Uija, încă inconştient, şi îşi spune toată durerea. Încă nu poate crede tot ce i se întâmplă. Eun Go suferă şi ea, dar fiul ei, fără a ştii nimic, e lângă ea.  Simtindu-se trădat de toţi, Gye Baek îşi cheamă fraţii de cruce în locul unde şi-au jurat că vor fi mereu alături. E decis să renunţe la tot pentru că nu mai crede în Regele pentru care şi-a pus totul în joc. Jurământul a fost încălcat fără ca el să înţeleagă de ce. Pentru el un drum s-a sfârşit pentru că nu mai găseşte în jurul lui decât lipsa moralităţii si neîncredere. Îi priveşte pe Heung Su şi Cheun Seong cu tristeţe vorbind ca şi cum tot cea a trăit până acum a fost ireal. La un han îi ascultă pe oameni vorbind despre el şi realizează încrederea pe care poporul i-o acordă pentru că este singurul care apără Baekje. Revine la Palat parcă nedecis ce să facă, dar fraţii de cruce îi reamintesc că de fapt el luptă pentru oamenii din Baekje şi pentru ei trebuie să nu uite că este Marele General al ţării şi să-şi reia sabia.


  Având în gând cuvintele oamenilor simpli Gye Baek merge să o viziteze pe Consoarta Regală. Îi cere acesteia să-i fie alături Regelui cu orice preţ pentru că el doreşte să-şi păstreze credinţa faţă de Baekje. Oamenii simpli l-au învăţat asta şi chiar ea i-a spus cândva că i-a dăruit Baekje. Aceste cuvinte l-au ţinut în viaţă şi o îndeamnă pe Eun Go să aparţină ţării oricât de greu ar fi. E timpul ca medalionul dăruit cu ani în urmă să revină la destinatar. Mai mult, Gye Baek o anunţă că nu se va amesteca în problema Prinţului Moştenitor şi va apăra pe oricine va urma la tron…

   Acum este: Dum Apr 22, 2018 7:21 am