FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 23

  Distribuiţi
  avatar
  michelle
  Membru
  Membru

  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 23
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  Episodul 23

  Mesaj  michelle la data de Vin Apr 20, 2012 1:12 am

  Eun Go este arestată sub privirile neputiincioase ale lui Gye Baek. În scurt timp, Regele ordonă reţinerea tuturor membrilor familiei Mok şi a celor care au colaborat cu ea, inclusiv a fostului Ministru al Edictelor regale care îşi dovedeşte din nou laşitatea. Heung Su şi Cheong Seung sunt şi ei luaţi prin surprindere de acuzaţiile aduse domniţei şi se gândesc deja că ar putea primi chiar pedeapsa cu moartea. Discută despre cum ar putea să dovedească lipsa implicării ei în luarea de mită, dar chiar atunci îşi face apariţia Prinţesa Moştenitoare care din nou ascultase discuţia. Dornică de răzbunare e pregătită să atace pe orice cale astfel încât să nu-i ofere nici o şansă. Gye Baek merge la Rege pentru a încerca să o ajute pe domniţă, dar Mu este decis să conducă el investigaţiile. Chiar dacă Generalul îl imploră, Regele este incapabil să vadă dincolo de dorinţa de a scăpa de orice urmă a familiei Sa Taek şi sfârşeşte prin a sugera că şi tânărul ar fi vinovat, de parcă ar spera să găsească ceva în timpul anchetei ce va urma. Când iese, se întâlneşte cu Uija care îl priveşte sec. Şi lui, Regele îi spune că nu o va ierta pe domniţă pentru că vede în acţiunile ei pe cele ale familiei Sa Taek. Prinţul ar dori să o salveze, dar domniţa e decisă să-şi obţină libertatea familiei în schimbul vieţii ei.
  Eun Go îşi recunoaşte vina şi cere Regelui iertarea familiei sale care va suferit de-a lungul timpului, dar Regele Mu nici nu vrea să audă şi aruncându-i lista cu mita luată de familia ei anunţă că toţi vor fi pedepsiţi. Lista ajunsese la Rege printr-un joc fals a lui Uija. Lacrimile şi durerea domniţei nu îl impresionează pe Rege. Execuţia membrilor familiei Mok începe. Breasla va trebui să părăsească oraşul Sabi şi astfel se anunţă declinul lor ca negustori. Mok Gae speră să câştige mai mulţi bani după contribuţia la arestarea nobililor, în timp ce Dae Su simte că este ceva în neregulă cu Gye Baek. Eun Go îşi plânge soarta şi când este vizitată de Gye Baek îl priveşte cu ură. Pentru prima dată îi spune vorbe în spate cărora se ascunde neîncredere. Generalul simte că a greşit faţă de ea, dar crede în salvarea ei. Pare prea târziu. Gye Baek încă mai crede într-o soluţie, dar fraţii lui de cruce sunt destul de puţin încrezători şi văd în ochii prietenului lor descurajare.
  Într-un gest nebunesc, Generalul vrea să atace închisoarea pentru a o salva, dar Heung Su îl opreşte la timp. Regretele şi durerea se amestecă în inima lui Gye Baek care ar da orice să îşi poată salva femeia pentru care şi-ar da viaţa, pentru care ar fi în stare să facă orice nebunie. Singura speranţă a tuturor e Uija. Acesta merge între timp la domniţă şi îi dă soluţia pentru salvare: să spună că este însărcinată cu el. Astfel va supravieţui, e singura şansă. Chiar dacă Eun Go nu prea vrea, Prinţul îi aminteşte să nu uite vorbele din trecut când a spus că ei doi vor fi una. Rămasă singură, domniţa îşi pune pentru prima dată întrebarea ce se va întâmpla cu Gye Baek al ei, dar îşi aminteşte şi ultima discuţie cu Sinyeo.Prinţesa Moştenitoare o vizitează între timp şi între cele două au loc schimburi de replici dure din care înţelegem ura reciprocă. Noaptea două inimi bat pentru Eun Go, dar deşi una este cu adevărat sinceră, tocmai aceea e la un pas de a o pierde. A doua zi i se pregăteşte execuţia în faţa întregii ***ţi. Chiar înainte de ultimul pas Uija îşi face apariţia şi îi pune o întrebare fatală lui Gye Baek care este disperat să o salveze: dacă pentru ea va accepta orice. Iar Generalul spune „da” fără a ştii câtă durere va simţi. Prinţul Moştenitor şi-a atins scopul, dar pentru Gye Baek este o pierdere greu de suportat.
  Medicul regal confirmă falsul verdict şi Regele decide ca tânăra să rămână închisă la domiciliu până va naşte. Gye Byek este şi mai neliniştit când fraţii săi de sânge îl avertizează că ar putea deveni consoarta prinţului. Atunci se gândeşte la o posibilă trădare a Prinţului. Când îşi dă seama că îl ocoleşte, Generalul are o discuţie cu Uija şi primeşte în schimb doar reproşuri.Prinţul îi spune că el este vinovat că nu a fost în stare să o protejeze aşa că acum e rândul lui să se ocupe de ea, mai ales că o iubeşte. Heung Su şi Seung Cheong află în sfârşit ce a făcut Prinţul pentru a ajunge la mâna domniţei. Chiar dacă sunt de acord că fapta lui Uija este demnă de dispreţ şi sunt revoltaţi de modalitatea de a acţiona, decid să nu-i spună lui Gye Baek. Starea de sănătate a Regelui începe să se deterioreze şi decide să aibă o discuţie cu Eun Go. Între timp, generalul îşi încearcă ultima şansă pentru a fi cu cea pe care o iubeşte. Dar este prea târziu pentru amândoi. A venit timpul ca mâinile lor să se despartă pentru totdeauna pentru a supravieţui. Iar cel care îi desparte este chiar Uija transformat acum în duşmanul iubirii lor.
  Regele are o discuţie cu Eun Go în care o anunţă că îi ştie nevinovăţia şi a condamnat-o la moarte pentru că vedea în ea pe Sa Taek Bi. În plus, îşi dă acordul să-i devină consoartă Prinţului Moştenitor, dar fără a avea vreo pretenţie la tron din partea urmaşului ei. Căsătoria aşteptată de Uija este pregătită. În timp ce mirii se îndreaptă spre altar, un drum ce părea că va duce spre fericire se opreşte brusc lăsând doar amintiri şi lacrimi în inima lui Gye Baek. Eun Go este mireasă, dar mirele ei nu este cel dorit. Gye Baek suferă şi doar cei doi fraţi devotaţi îl înţeleg cu adevărat şi încearcă să-i fie alături. Domniţa trebuie să petreacă noaptea nunţii cu şoţul ei care e decis să-şi arate bărbăţia. Îi spune clar soţului că doar trupul ei îi va aparţine, nu şi inima. Uija nu e prea impresionat de durerea ei considerând că acum ea este doar lui şi nu ezită să-i arate asta cu brutalitate. Renunţă însă în final la tentativa de a o avea şi proaspăta Consoartă Regală şi părăseşte în secret camera…

   Acum este: Joi Iun 21, 2018 10:33 pm