FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  episodul 22

  Distribuiţi
  avatar
  michelle
  Membru
  Membru

  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 22
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  episodul 22

  Mesaj  michelle la data de Vin Apr 20, 2012 1:10 am

  Uija îl invită la un pahar de băutură pe Gye Baek şi se ameţeşte serios. Însă de fapt nu a făcut altceva decât să-i testeze reacţiile acestuia. Între timp, Eun Go îi cere sprijinul vrăjitoarei Sinyeo pentru a răspândi ştiri divine care să-l ajute pe General să scape nepedepsit. Însă aceasta îi spune că acum ar trebui să nu fie prea procupată de ceva ce ar putea să facă mai mult rău decât bine, ci mai degrabă de problema revenirii ei ca slujitoare la altarul ce a rămas închis încă de pe vremea fostei Regine. Îi spune că va veni vremea când ea o va putea ajuta. Gye Baek părăseşte între timp cetatea lăsând prin servitoarea domniţei şi scrisoarea lui de demisie. Eun Go ar vrea să-l oprească, dar tânărul care nu se gândeşte la politică, ci doar la binele poporului şi la cum să oprească un scandal în Palat crede că este mai bine să plece acum. Eun Go îi spune că Regele Mu se teme că strălucirea tronului va dispărea dacă el va deveni un erou, dar cu toate piedicile este nevoie să reziste la Palat pentru deveni o persoană importantă, un om care să facă ceva important pentru ţara lui.
  Sincer, Gye Baek ar dori să plece departe cu domniţa lui, însă aceasta este dispusă să renunţe la el pentru visul ei şi Generalul porneşte de unul singur în satul unde altădată îşi găsise clipele de linişte. O regăseşte aici pe buna şi simpla Ga Ui care îl întâmpină mereu cu zâmbetul şi optimismul ei. Domniţa suferă şi servitoarea ei o înţelege. Mai mult o încurajează să se ducă după General şi să se căsătorească cât mai repede cu el, deşi ea suferă mult din cauza sentimentelor nemărtuirisite.Ga Ui merge în târg pentru a cumpăra de mâncare fraţilor ei, dar este victima unui negustor hain care o acuză pe nedrept că i-a adus curmale japoneze stricate şi este aruncată în închisoare. Între timp, Gye Baek este vizitat Cheung Seong, îngrijorat de soarta lui. Gye Baek merge la închisoare şi în calitatea lui de Deok Sol reuşeşte să dea adevărul pe faţă şi să o elibereze pe fată după care o duce acasă în spate. Vede în copilă liniştea şi încrederea de care are nevoie, ***ăţenia şi sprijinul pe care de fapt nobilii ar trebui să le ofere poporului. Întors în sat este din nou aclamat de popor, iar prietenul lui este îngrijorat. Îi demonstrează tocmai prin faptele sale de ce este important să-şi păstreze puterea pentru a putea contribui la schimbarea ţării. Îl face pe Gye Baek să fie conştient că statutul de erou l-a ajutat de fapt în eliberarea tinerei.
  Între timp, Eun Go află despre persoana din spatele unchiului său, fostul Ministru al Edictelor regale şi este şocată de acestă nedorită prietenie. Gim Il pare decis să se regrupeze lângă domniţă. Întâlnirea cu nobilii seamănă izbitor cu ceea ce făcea cândva Sa Taek Bi. Eun Go le cere să-şi retragă acuzaţiile împotriva lui Gye Baek, însă lorzii nu se lasă uşor. Domniţa se face ascultată datorită ministrului corupt care îşi convinge colegii că au de câştigat din această alianţă. Promisiunea finală este alegerea premierului din rândul lor. Eun Go simte că a intrat întrun cerc vicios din cauza acestui nobil corupt. Îşi roagă unchiul ca pe viitor să aibă grijă în colaborarea cu el.
  Gye Baek revine la Palat în aşteptarea sentinţei, iar Regele este surprins de verdictul nobilimii care îl credea vinovat cu doar câteva zile înainte. Ministrul Justiţiei devine cel mai aprig apărător, iar Regele Mu tot mai ironic în vorbe.Deşi Generalul se bucură de verdict, fraţii săi de sânge sunt mai realişti. Ei simt că este ceva în neregulă cu modul simplu în care s-a rezolvat problema şi pun pentru prima dată problema unei duşmănii din partea Regelui. Gye Baek e ferm convins că Regele nu ar putea să aibă resentimente pentru el datorită tatălui său care i-a fost fidel. Însă Heung Su si Cheung Seung sunt şi mai realişti şi îi evidenţiază întorsătura nefavorabilă pe care o pot lua lucrurile, ce ar putea face gelozia dintr-un Rege şi un prinţ care nu au avut niciodată puterea reală în mână.Regele este întradevăr înfuriat şi cere explicaţii ministrului Justiţiei. Simte că cineva i-a convins pe nobili, deşi nu ştie încă cine. Uija află între timp de efortul domniţei şi vrea să afle care este răsplata. Prinţesa Moştenitoare îşi face apariţia între timp şi ascultă discuţia celor doi dincolo de uşi. Află astfel despre planul de numire a unui nepot al familiei Sa Taek în funcţia de Prim Ministru şi intră decisă să facă totul pentru a o distruge pe Eun Go. Între cele două se crează o dispută deschisă, în timp ce Uija îl informează pe Rege despre dorinţa numirii unui prim-ministru. Regele nu îi poate înţelege deciziile în condiţiile suferinţei din cauza acestei familii şi simte că în spatele vorbelor fiului său se ascunde o minciună. Prinţesa Moştenitoare îşi continuă teatrul şi îi spune Regelui despre relaţia neobişnuită a soţului ei cu Eun Go.
  Uija începe să se teamă pentru viaţa domniţei şi mai ales de acţiunile făcute de rudele ei care ar putea să o pună în pericol. În roagă pe Gye Baek să-i urmărească o vreme acţiunile pentru că dacă Regele va afla ceva, va fi imposibil de salvat. Fraţii de sânge sunt revoltaţi de acţiunile domniţei şi nu înţeleg de ce în centrul înţelegerii este tocmai un membru al familiei Sa Taek împotriva căreia au luptat. Cheung Seung propune o reformă funciară astfel încât familia Sa Taek să nu revină atât de uşor la putere. Gye Baek o urmăreşte pe domniţă şi află despre oamenii pe care îi întâlneşte. La fel ca şi servitoarea domniţei, devine neliniştit de ciudata prietenie. Şi cu ajutorul lui Mok Gae reuşeşte să afle lucruri pe care le credea imposibile. Îşi dă seama că unchiul domniţei este implicat într-un caz de corupţie. Îl informează pe Uija şi speră ca să aibă timp să o avertizeze şi pe Eun Go la timp, dar şi să-i aresteze pe vinovaţi.Tânăra a fost târâtă într-o situaţie din care şi-ar putea pierde viaţa. Uija mai are însă un plan secret şi îi dă unui servitor registrul cu tranzacţii ţinut de nobili. Între timp, Gye Baek îl arestează pe unchiul domniţei care nu mai înţelege nimic şi îl interoghează personal. Eun Go încearcă să-şi salveze ruda, dar Generalul o roagă să aibă încredere pentru că el va face dreptate şi crede în neimplicarea ei. Fără să vrea, tânărul află că de fapt totul s-a făcut pentru salvarea lui, iar acum e la un pas de a-şi trimite la moarte femeia iubită. Regele decide arestarea ei chiar sub privirea lui neputiincioasă…

   Acum este: Mar Apr 24, 2018 1:36 pm