FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  episodul 21

  Distribuiţi
  avatar
  michelle
  Membru
  Membru

  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 23
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  episodul 21

  Mesaj  michelle la data de Vin Apr 20, 2012 1:06 am

  Gye Baek ajunge în închisoare din cauza nobilului corupt, dar este rapid eliberat de fratele său care îl ucide pe lord. Împreună pornesc în prima luptă adevărată împotriva Silla fără a ştii că Uija este în ţara vecină. Cu soldaţii obosiţi de zgomotul clopoţeilor care zile de-a rândul i-au ţinut treji, armata Silla devinde o victimă uşoară pentru o mână de oameni ai Baekje. Cu o strategie bună şi o colaborare exemplară între soldaţi cetatea revine Baekje. Gye Baek se poate bucura de prima victorie adevărată ca General. Între timp, Dok Gae, Dae Su şi Yong Su aşteaptă închişi să afle cine a câştigat şi dacă vor fi eliberaţi neîncrezători în posibila victorie a Baekje. Dok Gae se comportă în continuare prosteşte vorbind fără noimă. Mun Geum ar vrea să lupte cot la cot cu Gye Baek, dar Generalul îi roagă să-i fie subordonat. Între timp, soldaţii din Silla care au apucat să se retragă din cetate sunt răniţi şi speriaţi că ar putea fi urmăriţi de duşmani. Comandantul lor decide să meargă la cetate pentru a avea o discuţie cu Generalul advers. Gye Baek îi spune să meargă la Kim Yu Shin şi să-l anunţe că oraşul Seoui-jog a fost capturat de Lupul Singuratic. Mun Geum îl aude şi realizează în sfârşit cine este omul alături de care a fost până atunci.
  Vestea marii victorii a Baekje, care cu doar douăzeci de soldaţi ciudaţi a învins o armată de o mie de oameni circulă rapid. Uija visează la întâlnirea cu Regina Silla care pare să semene izbitor cu mama lui. Visul îl tulbură şi i se pare extrem de real. Chun Chu îl vizitează şi îşi arată îndoiala în privinţa sincerităţii lui. Îi cere să se căsătortească cu sora lui şi să o facă Consoartă Regală dacă vrea neapărat o viitoare alianţă. Uija ştie că trebuie să fie precaut cu viitorul Rege al Silla, iar Eun Go îl sfătuieşte să accepte căsătoria. Prinţul nici nu vrea să audă şi o întreabă pe domniţă ce este el pentru ea. Îi dă chiar el un răspuns spunând că el a fost persoana de care ea s-a folosit în atingerea scopului, dar că acum ar fi timpul să vadă ce este în inima lui. Ar vrea să vadă în el un bărbat. Şi nu un Prinţ Moştenitor şi stăpân. Pentru prima dată îi spune tinerei direct că doreşte dragostea ei. Eun Go ascultă, dar reacţionează destul de târziu. Înţelege în sfârşit că el a îndepărat-o de stăpânul inimii ei.Mok Gae se teme pentru viaţa lui şi dintre gratiile închisorii regretă colaborarea cu Silla. Soldaţii Baekje sărbătoresc victoria, iar Gye Baek nu îl găseşte pe Mun Geun. Dar acesta îşi face apariţia chiar în timp ce Generalul încerca să afle de la Mok Gae cine este de fapt Aruncă. Este un moment încărcat de emoţie, când toţi realizează ce festă le-a jucat destinul. Yong Su îl recunoaşte şi îşi aminteşte cum s-au cunoscut când erau copii. Însă pentru cei doi fraţi vitregi este momentul să îşi întrerupă drumul chiar dacă Gye Baek nu şi-ar dori asta. Resentimentele lui Mun Geun pentru tatăl său vitreg nu pot fi sterse atât de uşor şi acum toată furia lui se eliberează asupra lui Gye Baek. Nu poate uita însă dorinţa mamei lui de a nu-l urî pe Mu Jin. Drumurile lor par că s-au despărţit din nou lăsând un gol imens în inima lui Gye Baek. Pentru Dae Su şi Yeung Su însă acum este posibilitatea unui nou început alături de vechiul prieten.Cho Yeong, servitoarea domniţei, îşi face apariţia şi povesteşte despre vizita lui Uija în Silla şi situaţia creată. În timp ce discută alături de oamenii săi despre reuşita vizitei, Prinţul Moştenitor află şi el despre cucerirea lui Gye Baek. La fel şi Chun Chu care vrea să-l ia ostatic pe Uija. Însă acesta apucase să plece la timp şi gonea spre Baekje. Prietenul său îi vine înainte pentru a-l salva şi ajunge la timp pentru a-i opri pe urmăritori. Pentru comandat este o mult aşteptată revedere cu Eun Go, umbrită de gelozia Prinţului.
  Regele află despre victoria de la graniţă şi în loc să se bucure pentru succesul ţării sale începe să-şi arate o nedorită faţă. Seung Chong anticipează deja reacţia acestuia şi greşeala făcută de General care a făcut astfel să eşueze vizita în Silla a Prinţului Moştenitor. Poporul însă îi strigă numele Generalui şi văd în el mult aşteptatul salvator al naţiunii. Regele îi întâmpină arătându-se aparent fericit de victorie, dar într-o discuţie cu Prinţul îi insuflă acestuia ideea că prietenul său nu caută altceva decât puterea şi ar trebui să se teamă de el. Deja Regele Mu se teme de vocea străzii care l-a făcut un erou. Între timp, Generalul se bucură de clipe de linişte alături de domniţă, iar în popor victoria lui este subiect de noi poveşti populare în popor. Uija ascultă şi el vorbele oamenilor, îl vede pe Gye Baek şi sâmburii geloziei încep să încolţească. Îşi informează fratele de sânge că va trebui să plătească pentru că a încălcat un edict regal. Brusc eroul nostru ajunge să fie judecat pentru fapta lui.De fapt Regele avusese grijă să îi pună îi sfatul ţării împotrivă. Este momentul ca toţi fraţii de sânge să-l susţină şi să argumenteze de ce Gye Baek a trebuit să acţioneze singur, rapid, conform situaţiei de la faţa locului, pentru a câştiga timp. Ministrul Justiţiei este criticul său şi pas cu pas şi Regele îşi arată adevărata faţă. Uija preferă să tacă. În mijlocul acestei dispute, Gye Baek recunoaşte încălcarea edictului, însă nu este de acord cu restul acuzaţiilor, mai ales cu aceea de ucidere a lordului local care îi teroriza pe oameni.
  Pentru prietenii Generalui este de neînţeles tot ceea ce se întâmplă şi cum este posibil să fii pedepsit când ai făcut o faptă bună. Uija însă speră sincer că fratele său de sânge va fi salvat şi merge la tatăl său pentru a discuta problema. Regele Mu îi cere Prinţului Moştenitor să-l îndepărteze definit pe General de el şi să-i ceară să plece departe. Mai mult îl avertizează că ar trebui să-l trateze pe Gye Baek ca pe un supus, nu ca pe un frate şi să înţeleagă că un Rege nu poate fi prieten cu nimeni. Regele a decis de fapt sentinţa pentru General, deşi nu o recunoaşte. Între timp, Eun Go acţionează la fel cum o făcea cândva Sa Taek Bi şi decide să-şi convingă rudele să strângă nobilii în jurul familiei sale. Crede că doar aşa îşi va putea salva omul iubit. Pentru unchiul corupt este o oportunitate nesperată. În secret se întâlneşte cu fostul ministru al edictelor regale şi se gândesc la o răsplată în funcţii mai ales că ţara încă nu are un Prim Ministru. Uija bea dorind parcă să nu ştie ce urmează să se întâmple şi îl cheamă şi pe Gye Baek alături de el. Sub influenţa alcoolului, Uija îşi arată ura faţă de viaţă şi Rege, după care se preface că adoarme doborât de băutură şi Generalul părăseşte încăperea trist.

   Acum este: Vin Iun 22, 2018 4:18 am