FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  Episodul 7

  Distribuiţi
  avatar
  Admin Claudiu
  Fondator

  Mesaje : 1858
  Data de inscriere : 14/01/2010
  Varsta : 20
  Localizare : Cluj Napoca

  Episodul 7

  Mesaj  Admin Claudiu la data de Sam Mar 13, 2010 7:27 am

  Expunandu-se pe sine tirului tragatorilor din politie, Jang Sun Baek o salveaza pe Chae Ock. Desi stie ca Chae Ock fusese in slujba biroului de politie, Jang pare sa fi fost sincer cand isi exprimase dorinta de a-si infrati inimile, pe munte.

  Demis din functie pe motiv ca Gak Chul, unul dintre cei mai cautati infractori, reusise sa evadeze din temnita si ingrijorat peste masura de soarta lui Chae Ock, Yoon incearca sa afle informatii de la ofiterul Park.
  Intre timp CK cauta prin lucrurile personale ale lui Jang, descoperind bucata de imbracaminte pastrata de acesta dupa despartirea de sora sa.
  Jang se ingrijeste personal de rana lui Chae Ock, iar aceasta ii adreseaza cateva cuvinte, dezvaluidu-i ca poate vorbi.

  La vestea ca Chae Ock a fost grav ranita, Yoon incearca sa il convinga pe seful sectiei de politie sa trimita trupe pentru anihilarea bandei si salvarea lui Chae Ock si a lui Lee. Acesta insa il sfatuieste sa mai astepte. Yoon insa pleaca in munti unde se intalneste cu Chae Ock…

  Soo Myung este ingrijorata cu privire la primirea lui Chae Ock in tabara avand in vedere provenienta sa, si pare preocupata de reactia magistratului Choi la aflarea acestui adevar…Tot ea il informeaza pe Jang de demiterea comandantului Yoon, sugerandu-i ca aceasta ar fi o buna oportunitate pentru a actiona.

  Aflarea vestii ca Yoon a fost demis o determina pe Chae Ock sa fuga din tabara, insa este surprinsa de Soo Myung.

  Chae Ock reuseste sa intre in posesia unei scrisori trimise de catre Jang generalului Jung Hong Du. Ofiterul Lee si Yoon afla astfel, cu surprindere, citind scrisoarea ca nu mai exista monede false in tabara…
  Seful sectiei de politie (prieten din copilarie cu Jung) nu poate crede ca generalul Jung ar putea fi implicat intr-o contrabanda,insa Yoon ii marturiseste ca generalul il rugase sa ii pregateasca o unitatespeciala de elita.

  Chae Ock si Yoon perchezitioneaza locuinta generalului si descopera matrita folosita la falsificarea monezilor.. Generalul nu recunoaste insa implicarea si se sinucide in temnita.

   Acum este: Joi Iun 21, 2018 10:31 pm