FORUM DEDICAT IUBITORILOR DE FILME COREENE


  episodul 3

  Distribuiţi
  avatar
  michelle
  Membru
  Membru

  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 22
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  episodul 3

  Mesaj  michelle la data de Sam Mar 24, 2012 11:01 pm

  avatar
  michelle
  Membru
  Membru

  Mesaje : 534
  Data de inscriere : 18/09/2011
  Varsta : 22
  Localizare : feldru bistrita-nasaud

  Re: episodul 3

  Mesaj  michelle la data de Sam Mar 24, 2012 11:03 pm

  Seo Hyun îl îndeamnă pe Ji Hoo să danseze cu Jan Di, spre gelozia lui Joon Pyo. După acest dans urmează pe ring Ji Hoo și Seo Hyun. Jan Di văzând cât de fericiți sunt cei doi, preferă să iasă la aer. Acolo are parte de o surpriză neplăcută, Joon Pyo speriindu-se de o albină a căzut în piscină și cum nu știa să înoate, fata a sărit în ajutorul lui. Pentru că i-a salvat viața, Joon Pyo o ”răsplătește” pe Jan Di în cel mai unic mod posibil, umple piscina școlii cu rațe iar apoi se amuză copios văzând reacția fetei.
  Ji Hoo cântă trist la vioară când deodată se rupe o coardă și îl rănește. Jan Di se afla prin apropiere și văzând ce s-a întâmplat, se apropie de el și îi bandajează degetul. Cele trei rivale ale lui Jan Di înregistrează toată scena și îi arată materialul lui Joon Pyo, pe care din nou îl cuprinde gelozia.
  Jan Di este invitată la aniversarea zilei de naștere a lui Seo Hyun, care îi trimite o ținută adecvată pentru un astfel de eveniment. La petrecere, Seo Hyun anunță că va pleca din nou la Paris, de data aceasta pentru totdeauna. Ji Hoo se întristează la aflarea acestei vești și fiind doar ei doi în cameră, după o discuție mai aprinsă, se sărută. Jan Di vede scena și când dă ochii cu cei doi, sare în ajutorul ei Joon Pyo care închiriază un bar și îi spune fetei că acum poate să plângă, să țipe ba chiar dacă vrea să bată pe cineva dorința i se poate îndeplini. Dar cum Jan Di intră mai mereu în încurcături, reușește să se îmbete iar Joon Pyo se vede nevoit să o ducă acasă la el să petreacă noaptea pentru a se trezi din beție.A doua zi dimineață este zarvă mare deoarece ”Vrăjitoarea” – mama lui Joon Pyo – s-a întors acasă și mai mult decât atât organiza și o licitație. În cazul în care se întâmpla să o prindă pe Jan Di acolo era vai și amar atât de ea cât și de Joon Pyo. Așadar F 4 se reunește și salvează situația. Un gest drăguț pe care Joon Pyo l-a făcut pentru Jan Di a fost faptul că a cumpărat ochelarii de înot ai unui înotător celebru și i-a făcut cadou fetei.
  Seo Hyun o vizitează pe Jan Di înainte de plecare. Jan Di o roagă să nu plece pentru că Ji Hoo ține foarte mult la ea și numai ea poate să îi pună zâmbetul pe buze. Ji Hoo aude discuția și este extrem de supărat pe Jan Di pentru gestul pe care l-a făcut și ca atare îi spune că nu vrea să o mai vadă.

   Acum este: Mar Apr 24, 2018 1:38 pm